pondělí 15. května 2017

Samolepky na wc prkénko

Tapety na stěnu jsou aktuálně velmi oblíbeným hitem. Originální samolepky na WC #128701; v Brně. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Je jedno, jak jim říkáte.

Ať hledáte pod tím či onakým názvem, najdete je všechny na FAVI. WC prkénko , záchodové prkno, záchodová deska na WC. Máme vyhřívané, s pomalým sklápěním, bidetem, brzdou, poklopem, s potiskem, dřevěné i dětská sedátka pro děti.


Duroplast je vysoce kvalitním druhem plastu. Objednejte si WC sedátka nebo prkénko on-line a získáte následující výhody: - Do hodin vám připravíme WC sedátko nebo prkénko k odběru na jedné z našich prodejen. Na WC s toaletním prkénkem v dekoru Delfíni budou všichni milovníci delfínů usedat s úsměvem. Skvělý plastický efekt, který můžete kreativně využít mnoha způsoby.


Materiál: plast, papír. Porovnání cen samolepky na wc prkenka, srovnání cen samolepky na wc prkenka na portálu HLEDEJCENY.

Ať ze zdi, ze skříně či dokon. KLÍČOVÉ VLASTNOSTI POTAHU - rychlé nasazení viz foto výše - př. Co takhle pobavit zaměstnance v práci nebo hosty restaurace?


Sedátka na záchod se vyrábějí z thermoplastu (měkký, ohebný plast) , duroplastu (tvrdý, křehčí plast) či z MDF potažená PVC fólií. Populární jsou univerzální sedátka EASY s pomalým a tichým zavíráním a snadnou montáží - sedátko jednoduše nasadíte na trny připevněné na keramiku. Samolepku na WC nemusíš mít jenom doma.


Zpomalovací WC sedátko (tzv. softclose) se vyznačuje bezpečnostním systémem, který zabrání prudkému spadnutí prkénka na keramickou mísu, prkénko tak pomalu a hladce dosedne. Rozhodně si zpomalovací prkénko pořiďte v případě, že máte doma malého chlapečka, předejdete tak nepříjemným zraněním. Mají matný povrch, takže vypadají skvěle a jsou viditelné ze všech úhlů.


Veselé samolepky na vaše WC , které dodají tomuto zařízení jistou zajímavost a neotřelost a které rozveselí každého, kdo bude nucen toaletu použít. Výrobce garantuje životnos. Vše v perfektní kvalitě a jednoduché aplikaci. Prodám nálepky na malotraktor TZ4K14. Rozměry jsou cca 5cm x 45cm.


Nezaujala vás tato nabídka? Koupelnové doplňky 1nabídek Tato nabídka již bohužel skončila. Podobné aktivní nabídky. Dekorační samolepky na záchodové prkénko.


Hlídat podobné - Vyprodáno.

Nejlepší ceny jenom u nás! Kvalitní samolepka na záchodové prkénko. Detailní popis produktu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky