úterý 23. května 2017

Brandt indukční deska

V kostce jsme vám tedy shrnuli, co vlastně indukční varná deska je, jak indukční technologie funguje, a hlavně co vám může přinést. Abyste si správně vybrali to pravé ořechové pro vaši kuchyni, pojďme se tedy důkladněji podívat na body, kterým byste měli věnovat pozornost a na které se zaměřit při koupi. Multifunkční trouby a indukční varné desky řady Brandt Plus disponují elegantním designem, vylepšeným ovládáním a jsou vybaveny celou škálou praktických funkcí a technologií, které vám usnadní každodenní přípravu lahodných pokrmů. Brandt přitom nezapomíná ani na vaši bezpečnost, když do svých indukčních.


Představujeme Vám varné desky značky Brandt v novém designu Intellect, který přináší uživatelům pocit nebývalé souhry všech spotřebičů napříč domácnosti. Recall Clean Lock bezpečnostních prvků. Skladem v eshopu - odeslání ihned Doručení k Vám již za 1-dny. Ovládá se velmi snadno a jednoduše a to pomocí dotykového o. Nechybí ani funkce automatického vypnutí nebo indikátor zbytkového tepla. Spotřebiče Brandt slaví let od začátku výroby a prodeje domácích spotřebičů.


Rám slouží jako ochrana před mechanickým poškozením desky a jako designový prvek. Indukční varná deska s rámem. Technické parametry indukční varné desky.


Při výběru indukční varné desky byste se měli zaměřit na několik. Typ varne desky Induckni Povrch Sklo Barva Bila Umisteni. Při vaření využívají princip elektromagnetické indukce, díky čemuž nevzniká teplo v desce, ale přímo ve dnu nádoby. Snižují se tak tepelné ztráty a vaření je opravdu úsporné.


Oproti klasickým elektrickým deskám navíc pracují indukční desky o poznání. Možná nikdy, takže Vám i indukční varná deska na 2V zcela jistě skvěle poslouží a vy si můžete užít všechny výhody indukční varné desky i např. Ze kterých indukcí na 2V můžeme vybírat? Disponuje několika výbornými vlastnostmi jako je funkce booster.


Exkluzivní nádobí Mastery Collection je navrženo tak, aby se s indukčními deskami AEG dokonale doplňovalo. Jednotlivé nádoby tvoří několik vrstev, které zajistí rovnoměrné rozložení tepla. Pokud bude deska určitou dobu v provozu, aniž by na ní bylo položené nádobí, automaticky se vypne, čímž šetří náklady na elektřinu. Nechybí jí ani funkce detekce hrců a pánví, což znamená, že deska rozehřeje celé dno nádoby různých velikostí. Pokud ale necháte na desce položenou například lžičku, nemusíte se.


PRO SNADNÉ ČIŠTĚNÍ: Pyrolytické samočištění trouby představuje nejúčinnější čištění vašeho spotřebiče bez námahy. Brandt vybavil své nové indukční desky třemi druhy ovládacích panelů, aby vyhovovaly požadavkům širokého spektra zákazníků. Na tento produkt je záruka roky po celé ČR, zajišťujeme i pozáruční servis. Brandt nabízí řadu indukčních desek Intellect ve dvou designových provedeních. Varné desky značky Brandt.


Brandt indukční deska

Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Protože má deska skoro let, volat opraváře by se asi nevyplatilo.


Nová ale nějak nebyla k rychlému dodání, tak jsem se rozhodl zkusit to rozdělat a pokusit se opravit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky