pondělí 22. května 2017

Komínová digestoř

Komínová digestoř

Gorenje WHC 623E14X je komínová digestoř s dostatečným výkonem pro umístění i ve velké kuchyni. Slabší výkon podává v cirkulaci vzduchu, spadá do kategorie E. Pa), hlučnost Lw – dB(A), rychlosti, odsávací jednotky mají individuálně vyvažovanou. Komínová digestoř od výrobců Faber, Cata a Empire jsou účinnými odsavači par z kuchyně. Komínové odsavače par účinně zachytávají pachy a udržují kuchyni ve vynikajícím stavu. Navíc kromě odtahu disponuje rovněž funkcí recirkulace.


Komínová digestoř

Specifikem je u tohoto modelu funkce, která každou hodinu začne po dobu minut čistit vzduch v kuchyni. Philco PEW 2X disponuje zpětnou klapkou, LED diodovým osvětlením, umožňuje práci v odtahovém i recirkulačním režimu a zaujme pěkným nerezovým designem. Přinášíme také rady a tipy, jak vybrat digestoř. Whirlpool W Collection AKR 5IX disponuje technologií 6. V současné době nejprodávanější druh digestoří - vytvářejí dominantu kuchyně, mají vysokou užitnou a dekorační hodnotu.


Vyrábějí se v mnoha tvarových a barevných variantách. Nízká cena se bohužel lehce projevila na méně kvalitním provedení. Povrchu při nešetrném zacházení hrozí poškrábání, pozor je také třeba dávat na ostré hrany.


Pokud však spíše než kvalitu provedení upřednostníte výhodnou cenu a slušný výkon, je tohle ta pravá komínová digestoř pro vás. Odsavač par CATA BETA VLNerez 600. Zobrazit dalších produktů.


Hob²Hood LED pásek možný odtah dozadu ovládání bezdotykové, gesty ovládání i na varné desce perimetr - štěrbinové odsávání pouze recirkulace rekuperace s mikrovlnkou tichá digestoř. Díky svému elegantnímu designu, elektronické regulaci a možnosti recirkulace, je tato digestoř vhodnou volbou do každé kuchyně. Chcete ve své kuchyni vytvořit podmínky pro pohodlnou přípravu jídel? Tak to u Vás nesmí chybět digestoř CHW6 která pohltí všechen pach, který vzniká při přípravě jídel. Model vyrobený z oceli je odolný proti mechanickému poškození a proto dokonale bude plnit svou funkci po dlouhou dobu.


Detail produktu Do obchodu. Kč Franke Odsávač par smart deco FSMD 5BL modr. Záruka roky od prodeje.


Nejnižší cena CZ distribuce na srovnávačích cen od 9. Nejedná se o přeprodej ze zahraničí ale o tuzemské zboží. Osobní převzetí = sleva či zaslání kurýrem zdarma na dobírku! Komínové digestoře neboli krbové či nástěnné digestoře jsou praktickým pomocníkem do každé kuchyně. Pozornost přitahuje lakovaný hladký povrch elegantní černé barvy.


Název výrobku: Kuchyňská digestoř WK-NERO ECO 3AKPO Dr. Tělo odsavače par v kombinaci jemně kartáčovaného nerezu s panelem z černého skla podtrhne vzhled vaší kuchyně. Nástěnná ( komínová) digestoř v ergonomickém designu vybavená výkonným motorem s nízkou spotřebou elektrické energie. Elegantní zkosený tvar digestoře zajišťuje maximální pohodlí při vaření. Vyberte si z naší nabídky komínových digestoří - odsavačů par Faber a klikněte si pro slevu.


Pro použití stačí vestavěnou digestoř vysunout nebo zapnout. Velkou výhodou je minimální prostorová náročnost. Jejich vzhledu dominuje dekorativní komín. Digestoře komínové zaujmou především svým designem. Stejně tak se může stát i digestoř ostrůvková nebo digestoř rohová dominantou Vaší kuchyně.


Komínová digestoř

Jednou z nejoblíbenějších ingrediencí při vaření je čistý vzduch. Jeho téměř neomezený přísun vám zaručí výkonná digestoře, neboli odsavač par. Vařte, pečte, smažte či ohřívejte bez zbytečného zápachu.


A to jak do šířky, tak i vzdálenost od podlahy. Praktičtější je využít digestoř s horním odtahem, kde můžete kolenem v odtahovém potrubí případnou nepřesnost doladit. Jaké je nejvhodnější odtahové potrubí?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky