pátek 26. května 2017

Teploměr do zavařovacího hrnce

Teploměr zavařovací 42cm. Našemu sortimentu rozumíme. Radi Vám poradíme s výbě. Aukro Dům a zahrada Zahrada Ostatní.


Nabídka už bohužel skončila, ale níže jsme vám našli pár podobných.

Popis: Funkční, zachovalý, nepoškrábaný. Pokud nepatříte k náročným zákazníkům a dáváte přednost klasickému provedení zavařovacího hrnce , určitě si přijdete na své. Ty nejlevnější modely s objemem až litrů můžete zakoupit od 6Kč. Nic lepšího, než pozinkovaný zavařovací hrnec s teploměrem za tuto cenu však neobdržíte.


Kovové pouzdro chrání teploměr a prodlouží tak jeho životnost. Kvalitní kov pouzdra má navíc povrchovou úpravu v šedo-modré barvě. Stupnice je dělena po 1°C.

Celková délka je 3cm. Ten by v horké vodě nevydržel ani dvě vteřiny. Navíc ty klasické jsou ještě naplněny rtutí, která je prudce jedovatá a kterou byste museli pracně odstraňovat. Průměrný zavařovací teploměr dokáže měřit od 30°C do 100°C, což je pro zavařování ideální.


Je nezbytný pro správnou kontrolu teploty při zavařování. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Postaráme se o bezpečné a pohodlné obchodování. Vybírali jsme je podle recenzí uživatelů a vyberete si tak nejlépe hodnocený model zavařovacího hrnce. Modely jsme pro vás seřadili do přehledné tabulky ve které si můžete porovnat parametry a recenze u jednotlivých modelů zavařovacího hrnce.


Pokud vás zajíma hlavně cena, můžete si seřadit modely od nejlevnějšího po. Sklenice se totiž dávají na sebe a já jsem vždycky zavařovala v jedné řadě. Jenže teploměr se má dotýkat vody, tz. Zavařuji už léta a teď si připadám jak pitomec.


Otvor pro teplotní ukazatel je dlouhý 14cm a je dostatečně čitelný. Délka celého teploměru je 3a je určen pro zavařovací hrnce.

Rozsah teploty je od 30°C do 100°C. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Dáte do něj sklenice, postavíte ho na plotnu a počkáte, než se sklenice varem zatáhnout. Nevýhodou této varianty je nutnost pravidelné kontroly průběhu zavařovacího procesu. Dále musíte těžký hrnec plný vody vylévat, a to vyžaduje notnou dávku energie.


Vložka do zavařovacího hrnce ¤3h5cm. Zavařování nebylo nikdy jednodušší. Nalezli jsme také odkazů na podobné produkty v dalších obchodech. Weck víko na zavařovací hrnce a odšťavňovače. Kvalitní elektrický zavařovací hrnec je nepostradatelný a skvělý pomocník do kuchyně.


Konzervovat můžete téměř vše – zeleninu, čerstvé ovoce, houby, ale i maso ze zabijačky. Pokud chcete cítit chuť léta po celý rok či uchovat všechny poklady z vaší zahrádky, bez kvalitního zavařovacího hrnce se neobejdete. Použít ho navíc můžete nejen pro sterilování.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky