pondělí 15. května 2017

Armovací tkanina vertex

Vertex R1se vkládá do lože z předem nataženého stěrkového lepidla. Po vložení se tkanina R1zatlačí a uhladí ocelovým hladítkem. Společnost SAINT-GOBAIN ADFORS CZ s. Eliminuje tvorbu prasklin, může použít i při zpevnění vnitřních i vnějších stěn u novostaveb nebo rekonstrukcí. Prohlášení o vlastnostech.


Popis výrobku Pancéřová mříž R 2je navržena speciálně pro vyztužení ploch vystavených zvýšenému zatížení, především soklů budov. Vyztužená omítka je pružnější a odolnější proti prasklinám. Tkanina ze skelného vlákna má dlouhou životnost díky její odolnosti proti působení alkalického prostředí stavebních hmot. Vertex R1se vkládá do lože z předem nataženého stěrkového lepidla.


Někteří zákazníci, ji používají jako ochranný pás proti poškozování pod střešní konstrukcí. Je důležitá pro kavlitní a pevnou finální vrstvu omítky vašeho domu. Kč 1Kč bez DPH Kč 1Kč bez DPH skladem m2. Vertex G1zajišťuje vyztužení, které je potřebné jak ve fázi vysychání potěru, tak také během životnosti celé kosntrukce. Sklovláknité mřížky nepodléhají korozi před ani po aplikaci.


Pro příklad si zde povíme něco o perlince Vertex R 131. Tato armovací tkanina se dá využít na zateplovací systémy, mramor nebo i beton. Je tvořena ze skelných vláken, uhlíkového vlákna a polyesteru. Spojení těchto materiálů zaručuje dlouho životnost zateplovacího systému. Je nejpoužívanější tkaninou pro výztužnou vrstvu vnitřních omítek, zateplovacích systémů a při renovaci fasády.


Kvalitní perlinka eliminuje hned několik příčin, které mají za následek praskání vnitřních omítek, nebo fasád. Perlinka - sklovláknitá tkanina. Fasádní perlinka Vertex R. Vertex R 1je fasádní perlinka určená k zateplování domů a vícepatrových budov.


Při používání perlinky Vertex docílíte vyšší životnosti omítek v ETICS. Sklolaminátová armovací tkanina je určena k celoplošnému armování kontaktních zateplovacích systémů. Měrnou jednotkou je ma. Mřížková tkanina má dlouhou životnost a odolnost vůči extrémním povětrnostním podmínkám Při objednání počítejte s tím, že jednotlivé pásy se překládají přes sebe minimálně 100mm. Po dohodě zašleme i samostatně s využitím přepravní společnosti, ale k ceně může být účtováno.


Armovací perlinka Vertex. Garantuje stabilitu pevnostních parametrů v delším časovém období. Vyztužením fasádní perlinkou Vertex získáte vyšší pevnost a odolnost zateplovacího systému. Nízká hmotnost jednotlivých rolí.


Nákup bez rizika: dní na vrácení. Kč bez DPH 2Kč s DPH. Sklotextilní síťovina pro armovací vrstvu, odolná vůči alkáliím. Lepidlo, které se nám vytlačí přes tkaninu, stáhneme ocelovým hladítkem do roviny.


Tkaninu vždy stěrkujeme směrem od jejího středu ke kraji - do tzv. VERTEX R1armovací perlinka. Při napojování tkanin je důležité dodržet minimální přesah. Díky tomu bude zateplení kvalitnější, déle vydrží a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky