úterý 23. května 2017

Domácí med praha

Databáze včelařů nabízejících med od vlastních včel. Pokud máte zájem o med , podívejte se do nabídky kontaktů v jednotlivých okresech a najděte si svého včelaře. Tradiční včelařské postupy se u nás na rodinném statku v jižních Čechách předávaly z generace na generaci a já dnes pokračuji v tradici na pražské Zbraslavi. Výsledkem mého snažení je poctivý domácí med připravený přirozenými ručními postupy, bez chemických přísad a průmyslových metod. Dobrý den, nabízím k prodeji domácí včelí med od registrovaného včelaře.


Včelín je umístěn v řídce obydlené oblasti u lesa.

Cena za 1kg medu je 15- Kč. Pro Hrádecko, Chrastavsko a Liberec mohu med osobně dovést. Nabízíme ručně stáčený včelí med (květový, pastovaný, akátový, lesní), prodej o. Nabízím šťastná domácí vejce o dvou velikostech. Pouze osobní odběr - Horní Rokytá nebo Mladá Boleslav větší vajíčka (cca 70g) za 5Kč menší vajíčka (cca 50g) za 5Kč Naše slepičky jsou krmeny krmivem bez geneticky modifikovaných plodin (bez GMO). Aby drželo maso pohromadě a nebyly tam bublinky vzduchu.


Rychlosůl (pragandu) jsem nedával. Nejlepší je domácí med přímo od včelaře.

Autor admin Publikováno v 13. Užívejte si videa a hudbu, kterou milujete, nahrávejte originální obsah a sdílejte to vše s přáteli, rodinou a celým světem na. Nejde o to, aby se člověk snažil minimalizovat riziko přenosu koronavirem v současném kritickém stavu.


Podobný prostředek dobře poslouží i při běžné údržbě bytu v době normálních chřipkových epidemií, kdy je třeba dbát na zvýšené standardy domácí hygieny. Ale bylo to na starším sporáku u babičky, tak nevím, jestli to bude stejné všude. A jinak musím poděkovat paní Věře za skvělý receptík. Popis: Prodám výborný kvalitní čerstvý domácí med ze Středních Čech.


Pokud jde o akutní bolest v krku, rozhodně nesmíme zapomenout na med. Med smíchejte v čaji (ne velmi horkém, protože zničíte všechny dobré látky v medu) nebo si ho prostě dejte na lžičku a snězte. Jedna studie zjistila, že med byl účinnější při krocení nočního kašle více, než běžné prostředky proti kašli. Využívaním těchto webových stránek s jejich používáním souhlasíte. Domácí med - Květový med přímo od včelaře.


Mně med ztuhl krásně a bylo ho hodně a byl opravdu výborný. Nevařila jsem ho několik hodin, jak se píše v receptu, ale cca hodiny. Až vám bude připadat, že zhoustnul, tak prostě vypněte sporák a uvidíte, že med zchladne a krásně vám ztuhne. Také by problém s tuhnutím mohl mít.


Včely nejsou nijak chemicky léčeny ani osetrovany.

Nové inzeráty v kategorii (Potraviny) Mák. Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Daruji za odvoz, ubrány asi 4g na posyp housek, od té doby jsem nepoužila.


Sice po expiraci, ale nic mu není. Poznámka: Tyto sirupy proti kašli se nedoporučují dětem mladším než rok, protože med může způsobit vzácnou, a možná i smrtelnou otravu nazývanou dětský botulismus. Praha - Praha Cejlonský čaj. Tyto domácí sirupy na kašel uschovejte v chladničce.


Vydrží několik týdnů až měsíců.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky