středa 10. května 2017

Autolednice waeco

Autolednice Waeco a Dometic. Autochladničky, autoledničky, autolednice , automrazničky, mobilní chladničky, varné. WAECO´s technology and expertise has been combined into the new Dometic and its solutions. Dometic still continues providing great solutions to satisfy people´s essential needs when living mobile.


Like cooking, keeping food fresh, taking care of personal hygiene and maintaining a pleasant temperature.

We offer smart and reliable products with. Vítejte na oficiálních stránkách společnosti DALIX, s. Vzhledem k odborné specializaci zakladatele společnosti v oboru konstrukce motorových vozidel, byla činnost společnosti od samého počátku směřována do oblasti úprav a vybavení dopravních prostředků, s bližším zaměřením na mobilní chlazení a nezávislá. Waeco CoolFreeze CDF-Compressor Cool Box L Grey: Amazon. Ovládání pomocí ovladače s LED indikací.


Ochrana proti přepólování, a vybití baterie. Možnost umístění PET lahví 5l na výšku.

Genuine Waeco Fridge And Freezer Spare Parts Store. Spare parts available now for all models of Waeco Fridge And Freezer. Choose from our wide range of Waeco Fridge And Freezer spare parts for your model below. Mnozí z nás rádi cestujeme autem.


Pravidelně jezdíme na dovolené do Chorvatska, Itálie nebo i jenom na Šumavu. Ať jedete nebo 8kilometrů, autochladnička se hodí vždycky. Kvalitní PUR izolace zajišťuje dobrou tepelnou setrvačnost.


Lednice s kompresorem mají asi desetinásobný chladící výkon oproti termoelektrickým a současně asi desetkrát nižší spotřebu elektrické energie! Kompresorové autochladničky, autolednice s kompresorem. The three remarkably light WAECO CoolFreeze CF coolers are as simple to use as the thermoelectric coolers. Thanks to their lightweight, you can take them absolutely anywhere and storage won’t ever be a problem as the super-slim design means it will fill any niche perfectly. Additional plus points really start to add up when it comes to.


Find Where to Buy waeco coolfreeze. The Waeco CFX-provides extreme cooling performance and energy efficiency due to the substantial insulation thickness all round and innovative technology such as the new genuine WAECO compressor and upgraded VMSO (Variable Motor Speed Optimisation). WAECO , které je součástí Dometic Group, nabízí velmi širokou řadu standardních kompresorových autolednic - boxů, kompresorových lednic pro vestavbu či autolednice šité na míru pro konkrétní typy vozidel.


WAECO je známo úzkou spoluprací s předními světovými výrobci jak osobních, tak nákladních vozidel a dodává.

Potřebná teplota chlazení. Předem promyslete, na co budete autochladničku využívat. Chcete-li mít jen záruku, že vám v létě zůstane pití stále chladné a nezkazí se vám svačina pro děti, postačí vám pasivní chladicí boxy, jejichž chladicí schopnost se pohybuje do °C. Einfach mit Zigarettenanzuender-Kabel anschliessen und los gehts.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Ochlazení až o °C oproti okolní teplotě, ohřívání až na °C, lze připojit do el.


Při cestování autem jsou autolednice nepostradatelným společníkem. Udržují vždy nápoje chlazené a potraviny čerstvé. Vybrat tu správnou na dovolenou, pro podnikatele či na piknik, vyžaduje opravdu zodpovědnost.


Ne každá lednice je vhodná na to, co právě potřebujete. Ochladí vaše potraviny až o °C oproti okolní teplotě, a to díky přídavnému ve.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky