pondělí 29. května 2017

Tescoma katalog

Kuchyňské nářadí a pomůcky. Tescoma O nás Dizajn a kvalita Najčastejšie otázky Zákaznícky servis Darčekové poukazy Spolupráca Affiliate. Při poskytování služeb nám pomáhají cookies.


Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Značkový e-shop spoločnosti TESCOMA ponúka originálne kuchynské potreby určené na varenie, pečenie aj stolovanie. Tradiční pomocníci do kuchyne aj najnovšie vychytávky sú vyrobené z prvotriednych materiálov a ocenia ich začínajúci kuchári aj profesionáli.

Publikační systém Webget. Tescoma ponúka kompletný sortiment potrieb do kuchyne. Nájdete tu funkčné a dokonale kvalitné výrobky, ktoré sú určené pre všetky typy kuchárov. Okrem toho získate aj perfektný servis na zakúpený tovar.


Na pravidelné akcie upozorňuje Tescoma sezónny katalóg i mesačné ponuky. Nová ponuka akčných produktov od obchodu TESCOMA je tu! To všetko si môžete pozrieť v novom letáku na stranách.


V letákoch TESCOMA nájdete všetky vaše obľúbené produkty, ktoré sú práve teraz v akcii.

The most original shapes are turned out easily from silicone moulds: you need not grease them thus foods will be lighter. And they are space saving: you can squeeze and roll and fold them, they will get back to their original shape. First page Next page Last page. Keramické nádobí LIVING od 19-Polévka je grunt. Made with FlippingBook - Online Brochure Maker.


Excellent for easily making decorated homemade cookies with butter and gingerbread dough. The set contains the stamp, original, easily replaceable patterns and a round cutter. The patterns are stored in the chamber of the stamp.


Made of excellent resistant plastic and silicone. This interactive publication is created with FlippingBook, a service for streaming PD. Czas spędzany na świeżym powietrzu.


Cookware set AMILA , pcs. New items in our range of products. Ultrasonic aroma lamp FANCY HOME, Lava. Ceramic diffuser FANCY HOME, Stones.


Soup maker with blender PRESIDENT 1. Immersion blender PRESIDENT, with acces. Získáte body, kterými si zlevníte příští nákup.

Všechny výrobky mají přiřazenu bodovou hodnotu. Každým nákupem tak získáváte věrnostní body, které se vám sčítají na bodovém kontu. Hodnota jednoho bodu je Kč.


Tyto body uplatníte jako slevu při svém dalším nákupu ve Značkovém eshopu TESCOMA. Dodaj produkt za 23zł i uzyskasz wysyłkę gratis. W koszyku nie żadnych produktów.


Neváhajte a pozrite si nový TESCOMA leták! Aktuálny leták je platný 01. Najnovšia vlna zliav na Kimbino. Tvořítka Tescoma : „Mlýnek je opatřen praktickým pěchovadlem pro bezpečné stlačování surovin a můžete si k němu dokoupit praktické příslušenství v podobě plničky klobás a tvořítka na cukroví, případně superpřilnavou podložku, která vám přijde vhod pokud je vaše kuchyňská linka porézní a přísavka na ní dobře nedrží.


Jak vyrobit suši nebo. Zobraziť filtre filter_listclose.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky