čtvrtek 11. května 2017

Papírový ubrus role

Jednorázové papírové ubrusy , rolované či skládané se hodí pro jakoukoliv příležitost, kdy potřebujete pohostit více lidí a očekáváte náročnější podmínky. Pro správné uchycení ubrusů nabízíme také čiré spony, díky nímž snadno ubrus zafixujete. Vybírat můžete z bílých papírových ubrusů s jemným potiskem, určených na rauty, nebo k přípravám slavnostních tabulí, nebo z barevných ubrusů. Tolerance uvedených rozměrů ±, vyroben ve Francii.


Svatby, oslavy, zábavy, párty, letní grilování ap. Jde jednoduše ustřihnout.

Vsaďte na spolehlivé pomocníky do domácnosti od ubrusů, hygienických potřeb až po nástěnné dekorace. Party stolování efektně dozdobí vhodné party doplňky. Nabídka ubrusů z materiálu Dunilin, Airlaid.


Jedná se o napron, případně ubrusová role šerpa či ubrus velký v roli. Některé naprony jsou omyvatelné, tj. Tento papírový ubrus má strukturovaný povrch s raženým damaškovým vzorem. UBRUS papírový stříbrný 138x220cm 1ks. Cena uvedena za celou roli.


Výrobce - typ: Duni - premium Výborné prostírání na společenské oslavy, svatby, narozeniny, catering.

Vhodný k přípravě slavnostních tabulí, rautů, cateringových stolů, atd. Papírový pevný a otěruvzdorný ubrus. Napadlo Vás někdy, jak geniální vynález je papírový ubrus ? Vás velká rodinná party s fůrou dětí?


Grilovačka na zahradě, kde o mastnotu mimo talíře nebude nouze? Provozujete jídelnu, ale potrpíte si na určitou kulturu? Kupte si papírový ubrus role za minut. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online: v případě technického výpadku pak nejpozději do hodin.


Vřele doporučuji stalo se mi, že jsem si objednala zboží a pak jsem si uvědomila, že ještě něco potřebuji tak jsem objednala znova a obchod mi upravil objednávku sám od sebe tak jsem měla jedno poštovné i když jsem jim o to nepsala. Nakupte papírový ubrus role premium bez registrace. Vyberte si papírový ubrus role premium do 5-ti minut. Katrin CZ - Autorizovaný prodejce Katrin v ČR!


Připomíná látku, hebký na dotek a neprosvítající. Svatební ubrousky jsou součástí každé svatební tabule. V této kategorii nabízíme nejen ubrousky na svatbu, ale také kroužky na ubrousky, papírové ubrusy na svatbu nebo jakoukoliv jinou oslavu a další doplňky k výzdobě slavnostního stolu.


Někdo používá ubrusy jako ochranu stolu, někdo je považuje za estetický doplněk. V dnešní době, kdy máme na výběr široký sortiment materiálů, barev, vzorů a rozměrů, je možné spojit jak estetickou, tak praktickou stránku. Ubrusy se používaly odjakživa.

Vhodný na trhy, zkvalitní vzhled a prezentaci prodejního stánku. Také jako dekorace při oslavách a dalších příležitostech. Lze snadno odstřihnout potřebné množství.


Obalové materiály pro výrobu, obchod a gastronomii. Praktický pomocník při venkovním posezení - vždy stolujete v čistém a po použití ubrus jednoduše vyhodíte spolu se zbytky pokrmů. Vybírat můžete z mnoha barev i vzorů a nechybí také průhledné PVC ubrusy které mohou posloužit jako samotný ubrus , nebo jako ochrana jiného ubrusu.


Prohlédněte si také naši nabídku teflonových ubrusů a jistě vás zaujme i náš výběr kuchyňských utěrek. Ubrousy se dokonale hodí k použití na slavnostní hostině, rautech, zahradní oslavě, k dekoraci svatební tabule, při romantické večeři a při. Kvalitní Duni papírový ubrus bílé barvy z materiálu Dunicel.


Ubrousky, ubrusy a středové pásy - Ubrousky, ubrusy a středové pásy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky