úterý 16. května 2017

Nerezový lis na ovoce

Lisy na ovoce , Líhnutí. Jeho výhodou je vynikající manipulace při lisování, panenku není potřeba vyndavat, pro přestavění lisovacího. Při výběru lisu na ovoce máte tři možnosti – hydraulický, rámový nebo ruční. Základní a zároveň nejlevnější způsobnbsp;nabízí ruční lisy.


U těch oběma rukama točíte pákou na vrchu lisu.

To je při větších množstvích ovoce fyzicky náročné. Navíc musíte prokládat lis dřevěnými hranolky. Díky luxusnímu vzhledu, robustnímu a kvalitnímu zpracování se stane chloubou Vaší kuchyně.


Dopřejte sobě a své rodině čerstvou ovocnou nebo. Praktický stolní lis na ovoce s pevným kovovým korpusem. Tento stroj je kombinovaný drtič a lis na ovoce.


Konstrukčně je toto zařízení řešeno, jako jeden stroj.

Obsluha není náročná a zvládne ji jeden člověk. Drtič a lis je vybavený. Lis se skládá z pevného stabilního rámu, kolébky a odnímatelného perforovaného koše s víkem. Kolébku lze v rámu vyklopit a ve vyklopené poloze zajistit.


Díky tomu lze koš po lisování velmi snadno vyprázdnit. Aby do moštu nepronikaly kousky lisovaného ovoce , vkládá se do koše filtrační vak. Lisovací koš a nádoba na šťávu z ušlechtilé oceli, vypouštěcí trubka, gumová spodní část zabraňuje poškození stolu.


Lisování s lisy na ovoce VARES - spolehlivé zpracování Vaší úrody ovoce. Lis ručný pre vlnovec slúži na lisovanie nerezových pripojovacích trubiek - vlnovcov. Vysoko kvalitný, pružný nerezový vlnovec s pevnostnými maticami a tesnením k spájaniu vykurovacích a vodovodných systémov.


Lis na ovoce - rozšiřte funkce vašeho domácího robota o toto příslušenství. Patříme mezi největší prodejce zahradní techniky. Kráječe ovoce a zeleniny) Hodnocení produktu:.


Máme vlastní bohaté zkušenosti s prodávanými výrobky. Kvalitní zázemí a tým vyškolených pracovníků.

Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů lis na ovoce. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Inzeráty lis na ovoce - Bazar a inzerce zdarma - Sbazar. Tento nerezový ruční lis na ovoce umožňuje snadné lisování ovoce , zeleniny nebo bylin.


Korpus je vyroben z hliníkové slitiny, lisovací koš a nádoba na šťávu z ušlechtilé oceli. Se svými kompaktními rozměry a snadným použitím je vhodný jako pomocník do kuchyně. Stolní lis s korpusem z hliníkové slitiny, lisovací koš a nádoba na šťávu z ušlechtilé oceli. Skvělý na lisování malých množství ovoce , bobulovin, zeleniny a bylin. Nerezový lis na ovoce L. Včetně vypouštěcí trubky, nožičky s otvory pro upevnění lisu k podkladu.


Gumové chrániče na spodní straně zabraňují poškození desky. Mlýnek není vhodný do myčky nádobí, snadno ho ale omyjete proudem teplé vody. Souhlasím se zasíláním obchodní nabídky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky