pondělí 8. května 2017

Dřevěné sudy na vodu

Dřevěné kádě ( sudy ) na dešťovou vodu se mohou stát ve vaší zahradě dekorací, ale hlavně slouží jako zásoba vody do vašich zahrad. Proč mít doma plastovou nebo plechovou káď na vodu , když můžete mít naše kádě, které vám vydrží spoustu let a zkrášlí vaši zahradu. Na slunné místo doporučujeme modřínové. Prodej výrobků tradičního bednářského řemesla.


V nabídce dřevěné sudy a soudky v objemech 1l-10. Dřevo na výrobu sudů a soudků,je pečlivě vybráno z pomalu rostoucích dubů.

Pro výrobu dřevěných sudů je důležitá znalost dřeva, kterou si předáváme z otce na syna. Dřevo si vybíráme sami a poté i sami řežeme. Tak máme záruku toho nejkvalitnějšího materiálu.


Výčepní zařízení na víno Inzerát byl odebran z oblíbených. Mosazná sudová pípa Inzerát by. Plastový sud na děšťovou vodu 240L, x 86cm s víkem, imitace dřeva.


Vzhledem k nízké hmotnosti se snadno přenášejí. Jsou vyrobeny z polyethylenu, není potřeba žádné zvláštní údržby.

Materiál je UV stabilní, odolný povětrnostním vlivům, nízkým i vysokým teplotám. Hospodaření s dešťovou vodou. Velký výběr nádrží na dešťovou vodu.


Nádrže designové, praktické, zahradní zásobníky, nadzemní a podzemní konstrukce. Nádoby, nádrže a zásobníky na vodu v široké nabídce objemů a provedení. Dekorativní nádrže imitující dřevěný su kamennou zeď, amphora.


Dřevěné sudy na dekoraci a vodu 5 6 1a 150l Některé po renovaci. Jestli jste pečliví při čištění vašeho koupacího sudu a před každým koupáním napustíte čistou vodu , můžete si být relativně jisti, že vám ani ostatním koupajícím, bakterie a řasy nezpůsobí potíže. Cena vody s ohledem na obsah sudu, není nákladově velká položka. Koupací sudy z borovicového nebo smrkového dřeva mají neopakovatelnou přírodní vůni díky které se budete při koupeli cítit jako uprostřed lesa, ač budete u sebe doma na zahradě.


Díky absenci koupací vložky, jsou dřevěné koupací sudy prostornější. Cena koupacích sudů ze dřeva je nižší. Naše sudy na vodu jsou vyrobeny z vysušeného a dohladka zhoblovaného modřínového dřeva.


Depot na sudy 2l, sudy - Prodloužená záruka na let. Můžu zaslat i na dobírku. Depoty s integrovanou záchytnou vanou a pozinkovaným roštem.


Dřevěná vědtra mohou být jak estetickým doplňkem, tak mohou posloužit i jako květináč.

Je možno také zvážit nákup dřevěného sudu. Hotové sudy sloužily zejména v pivovarnictví a vinařství, ale používali je třeba i hasiči na vodu. Kromě sudů bečváři vyráběli například i okovy na vodu nebo vany.


Výrobky, které byly staženy jen dvěma obručemi, byly považovány. Výhodou sudu na vodu je snadná instalace a manipulace. Sud na vodu umístěte pod okap, případně k němu připojte sběrač dešťové vody. Zahradní sudy na dešťovou vodu jsou vybavené některými detaily, které hospodaření s vodou a její využívání usnadňují. Zatímco na zahradě si vystačíte s tím, že do sudu ponoříte kropáč a naberete ho, abyste zalili vyprahlé záhony, v případě, že chcete dešťovou vodu využívat i jinak, oceníte další výbavu sudů.


Sudy na vodu v e-shopu HORNBACH. Nabízíme vám sudy plechové, plastové i lepenkové, podle účelu použití pak sudy s víkem na sypké látky a sudy se zátkami na kapaliny. Některé typy sudů splňují požadavky na přepravu nebezpečných látek a jsou tedy certifikované pro přepravu dle předpisů RI ADR, IATA či IMDG.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky