úterý 2. května 2017

Parní hrnec kuchařka

Pořídila jsem si parní hrnec , ale marně tápu po nějakém receptu. Nemáte někdo několik receptů. Kromě zeleniny a ovocných knedlíků bych chtěla zkusit i další české recepty. Parní hrnec a vše o něm.


Máme-li ještě třetí hrnec , nenecháme ho zahálet a dáme do něho jakoukoliv očištěnou a nahrubo nakrájenou zeleninu. Nastavíme čas na minut. Při přípravě jídel můžete používat libovolný počet těchto nástavců (dle charakteru pokrmu a počtu porcí). Brambory mi chuťově nepřipadají výrazně lepší. Maso jsme v něm dělali - lososa nebo kuřecí.


Chutnalo nám obojí moc. Kuřecí jsem si nakrájela, okořenila, přidala třeba česnek. Proto, aby se parní hrnec v domácnosti co nejvíc používal, není ani tak důležité mít konkrétní recepty, ale pochopit princip a výhody vaření v něm. Pak není parní hrnec zbytečnou investicí.


Rebeko parní hrnec nepotřebuješ. Tématické fráze: parní hrnec kuchařka parní hrnec recepty karbanátky v parnim hrnci parni hrnec recepty parní hrnec kuchařka pro parní hrnec karbenatky v parnim hrnci kuchařka vaření v parním hrnci hrnec na šunku karbanátky v pomalém hrnci mlete maso v parnim hrnci kuchařka pro parní hrnce parní hrnec diskuze vareni v parnem. Každý může přidat vlastní recept.


Mezi kvalitní hrnce parní patří například Phillips, Morphy Richards, Zelmer a Klarstein. Přečtěte si naše další nezávislé recenze věnované kvalitnímu kuchyňskému vybavení, které vám pomohou při výběru. Snadno s jeho pomocí připravíte zdravé domácí dětské.


Já sama parní hrnec nemám, protože se ho dost bojím, ale bývalá tchyně v něm dělala brambory jako přílohu, jen je oloupané, nakrájené dala na trochu másla a za 5-minut byly hotové. Horkovzdušná fritéza bývá nazývána též jako horkovzdušný hrnec. Připravit chutné domácí jídlo, do kterého nemusíte dávat olej, je velmi praktické. Hlavní výhodou je také fakt, že vaření vás s tímto přístrojem bude bavit.


Do horkovzdušné fritézy tak použijete mnohem méně oleje než u klasické fritézy a tím. Tento hrnec je speciálně uzpůsoben tak, aby se v něm vařilo co nejlépe s ohledem na zachování všech živin a vitamínů. Díky dostatečně pomalému vaření dochází k zachování vitamínů v zelenině a maso připravené v tomto hrnci je křehké.


I když vaříme rádi, uvítáme, když jde práce hezky od ruky. Ideální je, když neušpiníme mnoho hrnců, nepotřebujeme smontovat mnoho spotřebičů a postačí málo prostoru. Tématické fráze: jak dlouho se vaří bulgur bulgur doba vareni bulgur v pomalém hrnci recepty s bulgurem recepty z bulguru kuchařka k parnímu hrnci parní hrnec recepty hrnec na bulgur bulgur se zeleninou hrnec na rýži a bulgur kucharka varime v parnim hrnci bulgur jak dlouho se vaří co-uvarit-v-parnim-hrnci bezmasá jídla v parním. Celerovo-kuřecí placky ( parní hrnec ) - recept: Maso s celerem, cibulí a česnekem pomeleme. Přidáme sůl, pepř, žloutek, kari a dvě lžíce olivového oleje.


Pokud vlastníte pomalý hrnec , pak vám tato kuchařka rozhodně nesmí chybět v knihovně. Najdete v ní více než 1lahodných zdravých receptů, které se hodí pro každou příležitost – od výroby vlastního. Mimořádné bezpečné automatické uzamykání pro otevření a zavření. Díky němu je možné nastavit dobu přípravy až na minut, po které se hrnec sám vypne.


Multifunkční hrnec zapneme na program FRY na minut, nalijeme olivový olej, rybu z obou stran opečeme, osolíme, opepříme, zavřeme víko. Po uplynutí doby otevřeme víko, přidáme bílé víno, rajčata, olivy, kapary, třtinový cukr, zapneme na minut STEW.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky