pátek 12. května 2017

Nepromokavá deka pro koně

Zde najdete všechny druhy dek pro koně přehledně rozdělené do podkategorií. Aby jste našli rychle deku, kterou potřebujete, doporučujeme využít v jednotlivých podkategoriích filtrování, například dle délky zad. S výběrem deky pro koně Vám rádi pomůžeme, napište nám třeba přes messenger. Stájová deka Stable 4pro koně a poníky námořnicky modrá.


Sada karabin k jezdeckým dekám. Nepromokavá a prodyšná výběhová deka , chrání koně proti dešti.

Deka je z materiálu odolného proti roztržení. Vybírejte si Deky na koně podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Díky prodyšnosti odpařuje pot od těla koně.


Deky pro koně vyberete v mnoha barvách, střihách a velikostech – od těch pro nejmenší poníky až po velikosti pro opravdu velké koně. Nabízíme vysoce kvalitní a propracované deky od špičkových a léty prověřených světových výrobců, a každoročně také velké množství dek ve velmi slušné kvalitě, za neopakovatelné akční ceny. Má měkkou výztuž na kohoutku a kroužky pro upevnění krku.


Dále dvojité přední zapínání, křížové zapínání. Dvojitý přední uzávěr, křížové zapínání, ocasní popruhy, smyčky pro upevnění nožních. Nová nepromokavá deka se zateplením 300g.

Deka má rozparky na plecích pro volnější pohyb. Křížové zapínání pod břichem na T přezku. Vpředu zapínání na dvě přezky a zapínání mezi zadníma nohama.


Nabízíme pouze koňské deky z kvalitních a odolných materiálů zajišťující koni volný a pohodlný pohyb. Deky na koně slouží k ochraně při špatném počasí, chladu, vysokému teplu nebo obtížnému hmyzu. Námi nabízené deky jsou vyrobeny z příjemných materiálů, které jsou díky jejich vlastnostem určeny pro celodenní nošení.


Při výběru vhodné deky pro vašeho koně se vždy řiďte rozměrem od kohoutku až po kořen ocasu. Velmi kvalitní a nepromokavá výběhová deka s prodloužením na krk pro koně určená do. Nezbytná sada pro péči o Vaše koně. Figurky a doplňky z kolekce Horse Club jsou propracovány do posledního detailu a přiblíží ti život ve stáji a kolem ní.


Pronikni do světa chovu koní, nasbírej figurky a pořiď si vlastní jezdeckou stáj. Balení obsahuje: deka pro hříbě, ohlávka, malá lahvička, hřeben, kartáč. Lehká, plátěná deka Waldhausen se záševkami u předních nohou pro volnější pohyb koně a přezkami na prsou.


Vhodná jako lehká deka do stáje nebo pro transport. Z obou stran je natisknuto logo. Materiál 6D ripstop nylon, podšívka fleece. Dekorovací deka Požívaná pouze pro dozdobení koně třeba při závodech, bývají na nich vyšitá jména, disciplíny, které kůň vyhrál, nebo třeba loga sponzora. Prostě jsou jen pro parádu.


Lze ji ale použít pro přepravu ze závodů jako třeba Odpocovací deku.

Odolnost vůči vodě je vyjádřena výškou vodního sloupce 3. Samozřejmostí jsou rozparky pro volný pohyb před. HKM (37) Waldhausen (16) Velikost. S (3) M (2) L (3) (1) (4) (1) (4) 9. Výběhové nepromokavé deky pro koně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky