pondělí 22. května 2017

Struhadlo s miskou

Toto spojení struhadla s miskou Vám ulehčí manipulaci a zbaví nepořádku, který vzniká při strouhání. Inzerát Skleněné struhadlo s odtokovou miskou v okrese Brno-město, cena 95Kč, od Miroslava. Poštovné dle ceníku pošty nebo osobní předání v Brně Králově Poli. Třecí plocha vyrobená z. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Skladem 3Kč 4Kč -. Díky vyjímatelné strouhací části snadno vznikne praktický box s víčkem pro uchování čerstvosti právě nastrouhaných potravin. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.


Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Praktické struhadlo s miskou je výborné pro strouhání sýrů, ovoce, zeleniny. Skládá se ze záchytné misky z kvalitního plastu a hrubé či jemné strouhací plochy z ušlechtilé oceli. Miska je opatřená silikonovým protiskluzovým proužkem, aby při strouhání neklouzala.


Sada nerezového struhadla a plastové misky s víčkem. Víčko s měkkým okrajem se použije jako neklouzav. Struhadlo na misku pohodlně nasadíte a strouháte přímo do misky.


Pro další inspiraci se podívejte do kategorie Struhadla, kde naleznete související produkty a další produkty od tohoto výrobce. Chcete vedieť, či je cena 5. Strúhadlo s miskou alternatívy - Heureka. Nerezové strúhadlo s miskou Excellent. Vďaka šikovnej miske nepotrebujete k strúhaniu žiadne ďalšie nádoby či taniere.


Vyberte si na FAVI strúhadlo na kapustu, strúhadlo na jablká do Vašej obľúbenej štrúdle, či strúhadlo na syr a mnoho ďalších. Otvorem v přední části můžete nastrouhaným sýrem snadno posypat podávaný pokrm, postačí naklonit struhadlo. Plastový díl se struhadlem lze sejmout pro snadné čištění. Dostaňte něco navíc než ostatní!


Můžete získat dárky k objednávce, slevové kódy pro nákup v našem internetovém obchodě nebo slevové poukázky na nákup v našich prodejnách. Nový bilaterálny systém od Fiskaru si rýchlo obľúbite. Jemné struhadlo na jedné straně a hrubé na druhé. Pasuje na misku, do které padají strouhané.


Struhadlo s miskou

Popis: Prodám nové struhadlo - výměnna strouhatka, pod struhadlem odkladní miska. V uzavřené misce vydrží nastrouhaný sýr déle čerstvý. Cedníky s miskou lze zakoupit ve značkovém eshopu TESCOMA na adrese:. Vhodné ke strouhání drobných věcí - citrónové kůry, muškátového oříšku, sýru aj.


Díky plastové misce zůstane nastrouhaná zelenina na jednom místě a lze ji šikovně přemístit. Konečně se můžete rozloučit s nepořádkem po strouhání. Všetky informácie o produkte.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky