středa 3. května 2017

Tescoma forma na dort

Tescoma forma na dort

Nabízíme nejen praktické rozkládací kovové formy s antiadhezním povlakem, ale i žáruvzdorné silikonové formy na dort. Ty se hodí zejména pro přípravu kulatých nebo čtvercových dortů. S našimi formami žádný dort nepřipálíte a zároveň se vám budou hodit i na přípravu moučníků různých velikostí. Rozkládací kovové formy s antiadhezním povlakem a žáruvzdorné silikonové formy pro přípravu kulatých nebo čtvercových dortů bez rizika připálení, včetně unikátních nastavitelných forem pro přípravu dortových korpusů a moučníků různých velikostí.


Co myslíte, jsou na pečení lepší silikonové nebo kovové formy? Každá má jistě něco do sebe, proto má TESCOMA obě varianty v mnoha oblíbených tvarech a pro každý typ moučníku. Používejte hustší, méně. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí.


Veškeré informace o produktu. Forma DELÍCIA má dno jak na bábovku tak i klasické rovné dno, které je vhodné třeba na dort. To dno na dort jsem zatím ještě nezkoušela, ale už se na to těším až něco spáchám.


Tescoma forma na dort

Materiál, ze kterého je forma na dort a bábovku vyrobena je ocel s antiadhézním povrchem. S přepážkou pro přípravu dvou různých dortů současně. Formu roztáhněte na požadovanou velikost a přepážku zasuňte do kovových objímek, používejte hustší, méně tekuté těsto. Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli. Masivní a odolná rozkládací forma na pečení s prvotřídním antiadhezním povlakem proti připalování a odnímatelným dnem s přesahujícím okrajem pro stylové servírování dortů.


Tescoma Forma na dort DELÍCIA GOLD. Vhodné do elektrické, plynové i horkovzdušné trouby, vhodné do myčky. Forma je vyrobena z prvotřídní nerezavějící oceli.


Nastavitelná forma na dort obdélníková DELÍCIA - Nastavitelná forma na obdélníkové dorty o. Provozovatel webu, Roman Haering - Kuchyňské Potřeby, se sídlem Nám. Jsou opatřeny vysoce odolným antiadhézním povlakem, který zabraňuje připalování, vhodné do elektrické, plynové i horkovzdušné trouby, vhodné do myčky. Plastová forma je určena k vykrajování již upečeného korpusu a následnému skládání do podoby šachovnice, nebo ji můžeme použít k zalití těsta a následnému upečení vícebarevného korpusu.


Dortové formy na pečení vám velice usnadní práci. Skvěle se hodí pro profesionální cukráře a cukrářky, stejně jako pro běžné hospodyňky. Banquet forma vlnitá na koláč s nepř.


Kč Silikonová pečící forma , forma na dort , forma na chléb, kulatá pečící forma. Detail produktu Do obchodu. Pro snadné a zábavné pečení dortů: rozkládací formy na dorty TESCOMA.


Herramientas para medir, escalas y termómetros. Posuvná forma na pečení dortů různých velikostí a tvarů. Stačí vám pouze jediná forma , a můžete péct několikapatrové dorty.


Tescoma forma na dort

Kruhové Klikni pro zobrazení většího obrázku. Chcete vědět, zda je cena 2Kč ta nejnižší nebo můžete produkt sehnat jinde levněji? This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.


Praktický, odnímatelný, středový díl umožní připravit dort s otvorem, či bez otvoru uprostřed.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky