úterý 2. května 2017

Komínový odsavač

Hodnocení produktu: (Perfektní) recenze. Vybrat si můžete ze stupňů výkonu. Hluková hladina činí dB. Ak je spracovanie založené na vašom súhlase, máte právo tento súhlas kedykoľvek odvolať. Odvolanie vášho súhlasu nebude mať však vplyv na zákonnosť akéhokoľvek spracúvania údajov, ktoré prebehlo s vaším súhlasom predtým, ako ste ho odvolali.


Komínový odsavač

Vyberajte si Odsávače pár podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke. Elegantní černé sklo dodává spotřebiči moderní a minimalistický vzhled. Vaše kuchyně díky tomu bude mít stylový nádech a zároveň udrží kuchyňské výpary pod kontrolou.


Komínový odsávač pár Amica OKC IN 9BS má dizajn tvorený z tvrdeného skla v čiernej farbe so skosenou odsávacou plochou. O jeho tichý chod sa stará najmodernejšia technológia a maximálna hlučnosť je výborných dB. Obdélníkový tvar tohoto vertikálního odsavače par dodá vaší kuchyni osobitý vzhled. Během vaření upravuje intenzitu odsávání buď podle teploty, nebo podle toho, kolik varných zón právě používáte. Philco PEW 2X disponuje zpětnou klapkou, LED diodovým osvětlením, umožňuje práci v odtahovém i recirkulačním režimu a zaujme pěkným nerezovým designem.


Komínový odsavač par v energetické třídě C se stupni rychlosti a tlačítkovým ovládáním. Komínový vysávač, ktorý vás zaujme moderným vzhľadom, je vybavený energeticky úsporným motorom na účinné odstraňovanie kuchynských výparov. Digestoře nad sporáky (varné desky) kombinují design a technologie.


Typy komínové, ostrůvkové, výsuvné (vestavné). Barvy nerez, bílá, černá. Objevte jedinečný komínový odsávač par, který v sobě snoubí eleganci, vysoký výkon a jednoduché ovládání.


Komínový odsavač

S několika stupni odsávání si přesně nastavíte průtok vzduchu k odstranění pachů a zplodin z vaší kuchyně – ušetříte tak značnou energii. Zvislý odsávač pár od spoločnosti Electrolux je rovnako elegantný ako účinný. Obecně platí, že čím větší kuchyň máme, tím větší a výkonnější digestroř potřebujeme. Philco PEI 6TCG disponuje zpětnou klapkou a umožňuje práci v odtahovém i recirkulačním režimu. Dále je třeba v rámci možností co nejlépe ochránit nábytek a všechny součásti potřebné pro instalaci.


Mora OV 6GX disponuje rychlostmi výkonu, tlačítkovým ovládáním, LED osvětlením a hliníkovými omyvatelnými filtry proti mastnotám. Odsavač umožňuje práci v odtahovém i recirkulačním režimu. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve.


Podsvietené tlačidlové ovládanie je riešené do detailu pre pohodlné ovládanie. W, maximálna hlučnosť: dB, kovové filtre, horný odťah 1mm, spätná klapka, možnosť. Přitahuje pachy a páry, čímž zajišťuje příjemné ovzduší i při velkých kuchařských akcích.


Uvnitř chrání odvětrávací kanál před znečištěním filtr na. Odsavač má čtyři rychlosti s maximálním boosterem o výkonu 7mza hodinu. Díky takto vysokému výkonu odsávání, vyčistí vzduch v místnosti v. Odsavač par neodsává vzduch přímo ven (u modelů bez zajištěného odsávání). Zkontrolujte, zda nejsou hliníkové fi ltry špinavé.


UPOZORNĚNÍ: Používejte odsava par společně se sporákem. Zajistíte tak správné odsávání vzduchu. Gorenje WHC623E16X nerez.


Digestory gorenje nad sporáky (varné dosky) kombinujú dizajn a technológie. Jeho hladký povrch bez loga umožňuje kombinovanie odsávača so sporákom od ľubovolného výrobcu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky