pondělí 15. května 2017

Strojek na fimo

Kvalitní strojek na práci s polymerovou hmotou italské výroby. Tento strojek je hojně používaný pro práci s polymerovou hmotou v USA. Na vině je její zdravotní nezávadnost, barevná různorodost a stálost a snadné zpracování. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Strojek na polymerovou hmotu FIMO Staedtler. Základní pomůcka ke kvalitní práci s polymerovou hmotou Fimo professional, effect, soft. Válec s pohonem na ruční kliku určený speciálně k rozválení modelovacích hmot vytvrzených teplem jako jsou FIMO Soft, Professional, Effect. Na výrobu předmětů z FIMO hmoty budete potřebovat náležitou výbavu. U menších předmětů se doporučují pinzety na manipulaci, dále modelářské vybavení pro přesné vyřezávání tvarů (zprvu bude stačit ostrý nožík, ale časem zjistíte, že je třeba lepší vybavení), válečky, špachtle a samozřejmě i strojek na FIMO hmotu – neboli mlýnek na.


Viděla jsem i na obyčejné nudlové těsto za 4Kč, ale nemám s tím zkušenost. Najdete u nás také návody na zpracování polymerových hmot jako je Cernit, či Fimo. Cernit nešpiní ruce ani náčiní ( strojek na nudle, válečky).


Hmota Cernit gramů, barva číslo 0třpytivá bílá.

Připravte si křížový šroubovák a kleště … a samozřejmě vlhké ubrousky na čištění. Na straně strojku, kde se dává klička, odšroubujte křížovým šroubovákem strojek. Pokud tam uvidíte uprostřed závlačku (takový drát odhnutý do písmene U), můžete pokračovat podle našeho návodu. Profi střihací strojek na srst hospodářských zvířat Andis Pulse Ion Výkonný zastřihovač zvířecí srsti, který zvládne úpravu jak hustě osrstěných pejsků, tak koní a další zvířat. Mechanický strojek na těstoviny Sfogliatrice od značky Imperia nabízí možnost nastavení tloušťky těsta podle vašich potřeb.


Už žádné trable s potrhaným těstem či pracné válení pomocí válečku. Na našich stránkách naleznete nejen kompletní sortiment polymerové hmoty fimo , ale i pomůcky na zpracování hmoty fimo a další doplňky na vytváření vlastních prstýnků, náhrdelníků, roztahováků do uší, náramků a řetízků. K práci s fimem se hodí strojek na plátky. Ulehčí nám práci jak s barevnými přechody (Skinner Blend).


Tak tvorbě plátků hmoty. Pro všechny, kteří chtějí tvořit více než sem tam do roka, myslím, že je to dobrá investice. Buď investujeme do speciálního strojku na Fimo , který stojí kolem 1. FIMO strojek je vhodnou pomůckou pro kvalitní práci s polymerovou hmotou Fimo , bez ohledu na to, zdali se jedná o Fimo soft, Fimo Kids, Fimo Effect či jiné série. Stroje na Fimo je složen z válce na ruční pohon, který hravě zvládá rozválet i pořádně ztvrdlou modelovací hmotu.


Prvotřídní a ergonomický tvar s měkkým a příjemným povrchem na spodní straně strojku pro komfortní, pevné a jisté uchopení strojku. Ke strojku je možné dokoupit motorek a už žádné točení kličkou :-). Nevíte, který strojek si z naší nabídky vybrat? Mrkněte na tento článek.


Rovnoměrně rozválcované plátky FIMO.

Fimo effect je nadstavbou, až vás fimování pořádně chytí a budete mít blendování a mozaikování v malíčku, začnete se rozhlížet po dalších efektních prvcích. A v tom okamžiku přichází na scénu fimo effect. Při kurzu FIMO – květinová louka se nám stane nezbytným pomocníkem naší nově vytvořené dílny klasický strojek na těstoviny.


Polymerovou hmotu je třeba dostatečně vyválet na tenké plátky. Váleček nám stačí pouze do začátku, nikdy jím nedocílíme stejné tloušťky po celé šířce i délce a proto se podíváme. Na obalu je uveden nejen popis produktu , ale i údržba jak strojek čistit a udržovat v kondici :-) Údržba stroje: Při použití různých barev FIMO stroj vyčistěte kuchyňskými utěrkami, protože jinak by se mohly v dalších barvách objevit stopy po předchozích barvách. Univerzálními papírovými utěrkami rovněž občas. Kvalitní Italský strojek na těstoviny Imperia, který je hojně používán na zparacovávání polymerové hmoty.


Mýty o pomůckách na práci s polymery (fimem) - opravdu potřebujete mít strojek na nudle? Nejlevnější e-shop YesHodinky. Zboží za akční ceny, slevy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky