pátek 19. května 2017

Mravenci farma

Gel poskytuje mravencům domů i stravu, během svého 3-měsíčního života zkonzumují mravenci pouze přibližně gelu, takže pak můžete přidat na farmu další. Lepší účinek mají látky, které faraony přímo nezabijí, ale učiní jejich královny neplodnými. Jinak vaše mravenčí farma přiláká nežádoucí hmyz.


Když nevidíte hmyz, zakryjtejar s lehkou tmavou látkou. Faktem je, že mravenci kopají tunely v noci, v naprosté tmě. Mravenci by neměli dostávat maso nebo jiné vařené jídlo.

Pokud tomu tak není, hmyz bude v neustálém stresu a může ztratit aktivitu. Jsou menší, než normální mravenci a liší se na první pohled barvou – faraoni jsou průsvitně žlutí a mají tmavý zadeček. Pokud je zahlédnete doma i přes den, je pozdě a bude těžké se jich zbavit – stihli si už vytvořit mnohočetné kolonie. Domov si vytvářejí v prasklinách zdí, vedle trubek ústředního topení, ale stejně snadno se ubytují třeba i v. Koupit mravenčí farma s mravenci. Mezi domácími kupujícími se umělé farmy pro mravence stávají jen populární, na Západě se dlouho prodávají dobře.


Objednejte si farmu pohodlně v internetovém obchodě, kde jsou modely všech typů, designů a velikostí. Prodejci nabízejí návštěvu showroomu a vybírají tam zboží nebo. Místo rybiček si nyní můžete chovat své vlastní mravence.

Díky speciálnímu gelu, ve kterém tyto zvířata žijí, můžete pozorovat, jak úžasný život vedou. Vylíhnutý mravenci si rozšíří koumůrku královny a dostanou se do dalších komůrek. Akvárko je vyplněno hlínou a umožní v případě velkého množství mravenců, aby se zahrabali i do zeminy. Povrch je posypaný jemným bílým pískem, který umožní snadné pozorování mravenců ve výběhu. Chytněte si Ferdu mravence na louce a sledujte, jak úžasný život žije.


O životě mravenců bylo natočeno už několik stovek, možná i tisíců filmů, které byli opravdu zábavné a zároveň poučné! Chtěli byste doma mazlíčka, ale vaši rodiče Vám ho nechtějí dovolit? Právě jste našli ideální řešení! Mravenčí akvárium je naprosto soběstačné a malé, takže nebude doma nikoho obtěžovat.


Pro biotop u vás doma je nutno chytit cca mravenců, umístit je do antquaria a zakrýt je víkem. Během několika dní uvidíte překrásné vzory z tunelů, které vytvořili mravenci. Každý jednotlivý tunel je optimálně viditelný skrz stěny nádoby. Gel je nejen ekologicky vhodný pro. Sledovat v teráriu život zdravého mraveniště je úžasná podívaná, která nadch.


Farma pro domácí kolonii mravenců. Super dárek pro malé i velké badatele! Akvárium, ve kterém místo rybiček žijí mravenci. Dostupnost: Skladem u dodavatele.

Dodání: - dní od odeslání. Chci se s vámi podělit o českou stránku na kterou jsem narazil v souvislosti s chovem mravenců. Objednal jsem si od nich mravence Messor Barbarus a mravenci mi v pořádku přišli.


Tak jen kdyby někdo náhodou měl zájem, doporučuji.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky