úterý 30. května 2017

Držák na noviny

Hledáte pořadač či stojan na časopisy a noviny ? Vybírejte tyto praktické držáky na FAVI. V nabídce najdete téměř 3stojánků na noviny nejrůznějších barev a stylů. Můžete mít styl minimalistický i hravý.


Třeba podle materiálu, barvy a ceny.

Držák na noviny je doplňkem, který zajišťuje dosdatečný komfort pro uživatele. Prostorná konstrukce doplňku je zhotovena z mosazných drátů, které nebrání v prohlídce toho, co obsahuje a je rozšířena v. Viděli jste v čekárně u doktora stojan na noviny a řekli si, že je to dobrý nápad? Díky němu totiž zmizí hromady časopisů, které se válí po celém bytě. A navíc budete vždycky vědět, kde svůj oblíbený výtisk najdete.


Prohlédněte si naši nabídku a vyberte pro své předplatné ten pravý. Díky přísavkám můžeme měnit místa umístění, aniž byste vrtali do obkladů nebo zdí. Kuchyně Koupelna Nábytkové doplňky Gastronomie Sport.

Růžový kovový držák na časopisy a noviny. Purpurový nástěnný kovový držák na časopisy a noviny Scoop Elegantní a nadčasový nástěnný stojan na noviny se hodí do každé recepce, čekárny či odpočívárny. Všude tam, kde je kladen důraz na design. Konec jen tak pohozeným novinám a časopisům v čekárně.


Skladem (ks) 56Kč bez DPH. Základní nejmenší typ tohoto druhu držáku na stěnu. Pět částečně se překrývajících přihrádek na noviny. Systém upevnění je pomocí mosazného drátu, který přitiskne hřbet novin k dřevěné liště.


Zúžení směrem dolů zajišťuje těsné uložení novin a časopisů. Transparentní nástěnný držák na noviny a časopisy Tomasucci. Bambusový stojánek na knihu Unimasa. Stojan na časopisy Mauro Ferretti Phoenix, x cm.


K jednoduchému upevnění noviny slouží dva kovové klipy. Detail produktu Do obchodu. Držák je vhodný především pro tiskoviny o velikosti A3.


Povlečení, obrazy, svíčky nebo dekorace na zeď - nechejte se inspirovat.

Stojany na noviny - hledáte způsob jak oživit Vaši domácnost? Bílý nástěnný kovový držák na časopisy a noviny Scoop Elegantní a nadčasový nástěnný stojan na noviny se hodí do každé recepce, čekárny či odpočívárny. Abyste si vybrali ten správný, připravili jsme pro Vás širokou nabídku různých druhů stojanů a držáků na noviny. Mají jednu až několik přihrádek a jsou vyrobeny z různých materiálů: z kovu, bambusu, filcu, dřeva a textilu nebo plastu.


Uplatnění následných škod na základě závady je vyloučeno. Použijte takový upevňovací materiál, který je vhodný pro vaše stěny. Tento materiál není součástí výrobku. Vlastnosti Produktu: držák na noviny , časopisy a denní tisk, lze připevnit na zeď, dveře, formát A pevná konstrukce, barva stříbrná, elegantní design, estetický tvar, všestranné použití, ideální pro domácnost,dětského pokoje či kanceláře, značkový výrobek německé firmy Zeller.


Nástěnný držák na toaletní papír Bamboo hnědý. Držák na toaletní papír vyrobený z vysoce kvalitního hliníku a bambusu bude skvělým pomocníkem a doplňkem. Držák na role lze rychle upevnit ke stěně pomocí šroubů, které jsou součástí balení.


Nerezový držák a bambusové dřevo jsou odolné proti vlhkosti, což je.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky