pondělí 8. května 2017

Nůž pro přežití

Zoubky na noži pro přežití: ano či ne? Jak jistě víte, můžete si opatřit nůž s rovnou čepelí nebo zoubkovanou čepelí. Stejně tak můžete mít i nůž s oboustranným ostřím.


Oboustranné ostří nechte úzkým dýkám, pro nůž na přežití je tou nejhorší variantou. Nože na přežití jsou vhodné pro všechny milovníky přírody a svobody.

Odolnost a výdrž v extrémních podmínkách, to jsou hlavní výhody nožů na přežití. Mnohé z nich obsahují i další doplňky, které vám pomohou v přírodě vydržet delší dobu bez úhony. Určitě se vám bude hodit křesadlo na rozdělání ohně.


Skladem 3modelů od oblíbených značek např. Victorinox, Mikov, Leatherman. Kvalitní nože jsou velmi odolné a snesou i extrémní podmínky.


Gerber GDC Zip Blade je miniaturní a překvapivě funkční nůž, který můžete mít neustále u sebe.

Jednoduše ho přidělejte na váš zip u bundy, na batoh, kamkoli vás napadne. Nůž musí být kvalitní, aby vydržel drsnější zacházení. Nejznámější nože na přežití jsou takzvané Rambo nože. Tyto nože mají v rukojeti místo pro různé pomůcky pro přežití v divočině.


Uložen zde může být vlasec, háček, olůvko, škrtátko, sirky, pilka, guma do praku a mnoho jiného. Správný muž má s sebou nůž! Ano, to je pravda a tento nůž by měl být multifunkční, spolehlivý a kvalitní.


A přesně takové jsou nože na přežití. Jsou vhodné pro všechny milovníky přírody a dobrodruhy. Jsou kvalitní, odolné a schopné vydržet i ty nejextrémnější podmínky. Nůž patří mezi základní nástroje, které používáme denně. Neobejdeme se bez něj v kuchyni, na zahradě, v dílně, natož v extrémních podmínkách, kdy na volbě správného nože může záviset naše přežití.


Pro výběr správného nože je důležité si ujasnit, k čemu ho budeme využívat a jak velký nůž budeme. Tento nůž pro přežití je kvalitní outdoorový ocelový nůž s pilkovou stranou má hliníkovou protiskluzovou rukojeť s vodotěsnou šroubovací hlavicí. Uvnitř rukojeti se nalézá malá souprava k přežití.

Součástí dodávky je také kožené pouzdro s možností uchycení na opasek. Jedna strana čepele obsahuje zoubky pro případné řezání. Výbava k přežití je umístěna v rukojeti z tvrzeného plastu (kompas, bavlna rybářské náčiní, atd.).


Nůž je použitelný jako kleště na drát nebo jako prak. Situaci, kdy člověk ve volné přírodě musí bojovat o přežití nikomu nepřejeme. Nicméně štěstí přeje připraveným a survival shop Armed nabízí výběr ze široké nabídky produktů, se kterými lépe zvládnete neočekávané situace.


Rukojeť nože může být plná nebo dutá. Jestliže má nůž dutou rukojeť, tak tento prostor bývá využit pro uložení drobných potřeb. U nože na přežití se očekává, že poslouží při stavbě přístřešku, získávání a přípravě potravy a rozdělávání ohně. Měl by být schopen řezat dřevo i jiné materiály.


Nůž na přežití celokovový s pouzdrem STŘÍBRNÝ. Multifunkční nylonové pouzdro obsahuje: rybářské potřeby, malý kompas,sirky se škrtátkem, drátěnou pilku na dřevo, jehly. Nůž pro přežití Special Forces Nůž Special Forces s multifunkčním pouzdrem plným doplňků. Outdorové nože Kansbol, Morakniv. Oboustranně broušená tmavá čepel vysoké kvality zasunutá do rukojeti a zajištěna bezpečnostním kolíkem.


Tvarovaná ocelová rukojeť s vroubkováním pro pevnější uchopení nože. Kožené prošité pouzdro, které je v místech zvýšeného namáhání posíleno kovovými nýty. Nože pro přežití využívají rovněž profesionální armádní jednotky a elitní policejní jednotky. Recenze Několik rad při výběru survival nože (nože na přežití ) Nože - Nůž Aktuality recenze testy Nabídka kvalitních značkových nožů.


Nože s pevným ostřím, zavírací nože, kapesní nože, lovecké nože, kuchyňské nože, meče, dýky, brousky, brusivo. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky