středa 10. května 2017

Jaroňkova pekárna

Honeywell Distributor - Buy Online Search Sensors, Switches and More! Full Range Of GE Lamps Online. Luxusně zařízené a historicky laděné pokoje či apartmány nabízejí stylové a romantické ubytování pro jednotlivé turisty, páry i rodiny s dětmi. It's based on a self-evaluation by the property.


Use this rating to help choose your stay! They come equipped with a TV, a work desk and a private bathroom. The Jaroněk Gallery features graphic works and drawings by the late Art Nouveau artist Bohumír Jaroněk. At the café guests can enjoy freshly baked bread and Štramberk wafers. There is also a Gothic.


Kromě stylového ubytování nabízí penzion kavárnu s pekárnou a atrium zvané Anglický klub. Read the Information and Reviews from this fabulous BB. Check the Availability and Book instantly without reservation costs. Guests can have walks on tourist trails available in the area. Po ubytování v plně vybaveném historicky laděném dvoulůžkovém pokoji s vlastním sociálním zařízením se tak ocitnete přímo v centru veškerého štramberského dění.


Mrzelo mě, že pekárna byla zavřená a tak jsme neochutnali nic z místní pekárny - což u penzionu s názvem Jaroňkova pekárna zamrzelo (byl to jeden z důvodů proč zvolit právě toto ubytování). Penzion Jaroňkova Pekárna je pojmenován po malíři Bohumíru Jaroňkovi. Takže pozor na to, mimo sezónu tu pondělky a úterky nepečou. Ale abych byl fér, podobně to tu ve Štramberku má mnoho podniků. Izby v penzióne Jaroňkova pekárna sú vyhrievané a majú vysoké stropy.


Sú vybavené TV, pracovným stolom a vlastnou kúpeľňou. Galéria Jaroněk vystavuje grafické diela a kresby neskoro-secesného umelca Bohumíra Jaroňka. V kaviarni si hostia môžu vychutnať čerstvo upečený chlieb a štramberské oblátky. Prohlédněte si klobouk Tomáše Garrigue Masaryka, Františka Palackého, Jana Nerudy a dalších velikánů dějin.


V Žerotínském zámku v Novém Jičíně je stálá expozice pokrývek hlavy, kde uvidíte na 6klobouků, čepic, čepců a přileb z období od počátku 19. You can choose from single, double and multiple-bedded rooms. In some of the rooms it is possible to add an extra bed. Visitors can be catered for in a restaurant located within the. Rozjímání nad čerstvým domácím pečivem a výtečnou kávou – nejen po shlédnutí Jaroňkovy galerie, která je s kavárnou propojena chodbou.


Součástí penzionu je také stylová kavárna s pekárnou a příjemně prostorné atrium zvané Anglický klub. Vhodné je rovněž pro komorní rodinné či firemní akce. To se nachází v zadním traktu penzionu a je využíváno návštěvníky ve chvílích, kdy je kavárna obsazena. Spa provozuje AH Resorts s. Jaroňkova galerie vystavuje grafiky a kresby pozdně secesního umělce Bohumíra Jaroňka. V kavárně si hosté mohou vychutnat čerstvě upečený chléb a štramberské oplatky.


Je zde také gotický vinný sklep. Letiště Leoše Janáčka Ostrava. Balíček Klasik – Jaroňkova Pekárna.


Chystáte se na výlet do Štramberku a hledáte vhodné ubytování poblíž Štramberské Trúby? Kozlovic a Hukvald (rodiště Leoše Janáčka) po Štramberk (či „Moravský Betlém“). Relax v podhůří Beskyd.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky