čtvrtek 10. března 2016

Plechová mísa

Také jsme měli na chalupě bílá plechová umývadla, ale občas při vylévání vody vypadla někomu z ruky a byla otlučená, tak teď slouží také spíš jako květníky. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.

Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Miska ze smaltu nebo větší mísa by neměla chybět v žádné kuchyni. Smaltované misky a mísy mají v kuchyni mnoho možností využití, dají se použít i při pikniku nebo grilování. K ROZJASNĚNÍ KUCHYNĚ STAČÍ PÁR DEKORACÍ.


Kuchyň je místem v domácnosti, kde trávíme snad nejvíc aktivního času – uklízíme nákup do lednice, připravujeme suroviny k dalšímu zpracování, kuchtíme, konzumujeme uvařené jídlo, umýváme nádobí, atd. Každý den stovky novinek v nabídce.

A přesto, tenhle kousek už si ode mě nekoupíte. Souhlasím se zasíláním obchodní nabídky. Nejlevnější e-shop AUTOELEKTRIK spol. Zboží za akční ceny, slevy.


Stará bílá plechová Mísa , smalt. Mísa na lasagne má obdélníkový tvar a nemusí být nutně vyrobena jen ze skla. V Itálii, kde mají lasagne svůj půvo se totiž pro jejich přípravu mnohem častěji používá keramická zapékací mísa nebo mísa kameninová, a výjimkou není ani klasická plechová mísa.


Mísy na kynutí těsta a míchání potravin jsou nezbytnou součástí každé kuchyně. Máme praktické s ouškem od Ib Laursen i elegantní porcelánové od Green Gate. Daruji za odvoz - odvoz nejpozději 3. I ve výzdobě domova platí, že vše je o detailech. S našimi vázami bude váš každodenní život radostnější a navíc ve vás probudí tvořivost – do modré skleněné vázy třeba umístíte kytici, sadu váziček zase nechát stát jen tak jako dekoraci.


Prohlédněte si naši nabídku. Co vám vykouzlí úsměv na rtech? U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete!

Postaráme se o bezpečné a pohodlné obchodování. Možno využívat jako květináč. Plechová mísa na nožičkách- děrovaná. Tento produkt byl odstraněn. Rozměr 35x33x3cm.


Pěkná šedá plechová mísa s uchy. Mísa je vysoká 12cm a je vyrobena z kovu. Díky svému nápaditému designu se bude skvěle hodit na Vaši chalupu. Detail produktu Do obchodu. Kč Kitchen Craft Smaltovaná miska Living Nostalgia bílá LNENBOWLSkladem.


Kč Mísa smalt TEČKA pr. Bílé mísy a dózy z tisíce e-shopů pohodlně na jednom místě. Retro mísy a dózy z tisíce e-shopů pohodlně na jednom místě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky