středa 23. března 2016

Tescoma pečení

Stovky úžasných vychytávek pro kreativní chvilky v kuchyni – formy, formičky, vály i válečky, které ocení každý, kdo si bez pečení nedokáže život představit. Cukrářské pomůcky DELÍCIA navíc uspokojí i nejnáročnější profesionály. Maličkosti, které významně usnadňují pečení také najdete v pestrém sortimentu produktů ryze české značky TESCOMA.


Pečicí papír i prestižní designovou cenou ověnčený oddělovač přichyceného pečiva vám jistě přijdou vhod. Ideální pro menší porce zapékané jarní zeleninky, těstovin, brambor či sýrových dobrot. V nabídce TESCOMA je najdete v mnoha provedeních – plastové, porcelánové i revoluční silikonové, které jsou vhodné do mrazničky i mikrovlnné trouby a ocení je stoupenci zdravého životního stylu.

Váš oblíbený eshop s výrobky značky Tescoma. Zde naleznete velký výběr pečících nádob, pekáčů, fomiček. Naleznete zde výběr plechů na pečení , kuchyňských doplňků pro pečení. Vynikající pro zdravé pečení masa, drůbeže, ryb apod. Pekáč není třeba vymazávat, zůstává čistý.


Pečící rukáv zastřihněte na potřebnou délku, dovnitř vložte pokrm a uzavřete pružnými klipsami. Silikonové formy na pečení. Pružné a dokonale skladné silikonové formy vynikající pro pečení sladkých i slaných pokrmů bez nutnosti vymazávání a rizika připálení.

V nabídce formy na dorty a klasické moučníky včetně unikátních forem na madlenky, muffiny, vafle, vanilkové rohlíčky, oříšky, mušličky, hvězdičky. Co myslíte, jsou na pečení lepší silikonové nebo kovové formy? Každá má jistě něco do sebe, proto má TESCOMA obě varianty v mnoha oblíbených tvarech a pro každý typ moučníku.


Kvalitní plech s prvotřídní nepřilnavou vrstvou je pro pečení naslano i nasladko naprosto nezbytný. Logo TESCOMA nesou plechy nízké, hluboké i ty úplně bez okrajů. Všechny samosebou vhodné pro plynové, elektrické i horkovzdušné trouby. Plech na pečení DELÍCIA x 30.


Unikátní forma na pečení a současně velké vykrajovátko vynikající pro přípravu velikonočního vajíčka na mnoho způsobů. Vajíčko lze péct přímo ve formě na ple. Kompletní nabídka produktů z kategorie pečení ponúkaná pod značkou tescoma , která je zárukou kvality.


Prohlédnete si také další produkty v našem katalogu. Akční produkty v kategorii pečení jsou označeny modrým štítkem. Produkty, u nichž máte možnost využít slevový kód jsou označeny zeleným.


VYKRAJOVÁTKA POMŮCKY NA PEČENÍ MÍSY ZAPÉKACÍ FORMY NA PEČENÍ PEKÁČE. Formy a plechy - Tescoma. Tescoma nabízí široký sortiment forem na pečení. Pečení je tradiční způsob, jak snadno vytvořit chutný pokrm nebo dezert.


Nezbytnými pomocníky při pečení jsou nejrůznější formy a plechy.

Jaké typy forem na trhu existují, a jaký materiál formy či plechu vybrat? Stromeček lze péct přímo ve formě na ple. Chcete vědět, zda je cena 2Kč ta nejnižší nebo můžete produkt sehnat jinde levněji? Beránka lze upéct přímo ve formě nebo vykrojit z perníkového těsta a upéct nebo vykrojit z již upečeného moučníku. Papír je oboustranně nepřilnavý, pokrmy se na něj nelepí.


Vhodný do všech typů trub včetně mikrovlnné, odolný do 2°C. Nepoužívejte pro grilování. Nabízíme tlakové hrnce, sady nádobí, pekáče na pečení , hrnce, nože.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky