čtvrtek 10. března 2016

Kořenky ve stojanu

Mlýnek na pepř a sůl elektrický sada ks Rosegold Metallic Line. Kulatý stojan na kořenky , přírodní - Küchenprofi. Banquet Sada solnička a pepřenka CULINARIA ml, ks Hodnocení: 2. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Otočná sada v barvách nerezu a černé se bude vyjímat jak v kuchyni, tak na jídelním stole. Chcete vědět, zda je cena 7Kč ta nejnižší nebo můžete produkt sehnat jinde levněji? Nabízíme Vám sady kořenek, které si můžete vybrat jak na otáčecím stojanu , tak i na magnetickém stojánku.


Kvalitní kořenky Vám pomohou při snadnější přípravě jídla neboť Vám usnadní jeho přípravu. Kořenky máme v různě velkých sadách. Pořiďte si u nás další domácí potřeby. Sada nožů ve stojanu nerez Black Burgundy Metallic Line ks Kikoza Collection Sada pěti kvalitních nerezových nožů s designovým stojanem v metalické červeno-černé barvě.


Nože jsou vyrobené z jednoho kusu oceli, mají nepřilnavé čepele, laserem broušené ostří a ergonomicky tvarovanou rukojeť. Tento stojan s kořením umožňuje efektivně kombinovat Vaše oblíbené chutě ve Vaší kuchyni.

Atraktivní skleněné kořenky jsou ve stojanu naskládany úhledně těsně nad pracovní. Vkusný organizér kořenek je umístěn ve stojanu , díky čemuž lze kořenky velmi snadno přemisťovat. Jednoduchý design produktu bude snadno ladit s interiéry kuchyně, ať už je ta vaše zařízena v jakémkoli stylu. Základem vaření jsou čerstvé suroviny. To platí také o koření.


K tomu, abyste i vy měli doma vždy koření a dochucovací prostředky nejvyšší kvality, vám pomohou kořenky a mlýnky. Díky klasickému, dřevěnému mlýnku s kovovým mlecím mechanismem máte koření namleto raz dva! Pak už jen stačí ochutit vaše pokrmy a. Sada skleněných kořenek na rotačním stojanu z nerezavějící oceli (INOX). Pod uzávěrem plastové víčko, přes které se sypou určené hmoty. Sada kořenek na otočném plastovém stojanu v moderním designu pod značkou Lamart.


Dvanáct skleněných kořenek s. Ve stojanu se nachází kořenek , do kterých si dáte Vaše oblíbené koření a budete ho mít vždy po ruce. Materiál: kořenky – sklo, ocelové. Množství kořenek se liší dle typu, nejmenší sady obsahují kořenek, ty největší pak kusů kořenek. Luxusní souprava vynikající pro uložení koření na kuchyňské lince i jídelním stole. Koření je uloženo přehledně, díky otočnému stojánku je snadno dostupné.


Násypka pro snadné plnění kořenek je uložena ve stojánku. Kč 7Kč bez DPH 9Kč 7Kč.

Stojan na koření ORION 12ks 12dílná sada kořenek je uložena v otočném dřevěném stojanu , ze kterého je snadno vyjmete a do něj opět uložíte. Skleněné kořenky jsou opatřeny plastovými sypátky a uzávěry z.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky