úterý 22. března 2016

Doza na pečivo

Dózy a krabičky na čerstvé i trvanlivé potraviny. Kromě toho, že uchovají v dobré kondici vaše jídlo, budou slušet také vaší kuchyni. Stylové plechové, plastové či skleněné dózy oceníte jak na sušené, tak čerstvé potraviny. Báječně uchovají čerstvost rozkrojeného sýra, nedovolí změknout křupavým sušenkám.


Dóza na pečivo je rozhodně velmi praktickým kouskem, tato velmi stylová ale bude zároveň skvělou ozdobou vaší kuchyně.

Určitě stojí za to ji vystavit na poličku či na stůl. Najdete ji u nás ve třech barevných provedeních. Chlebovka ochrání uložené pečivo před okoráním. VETRO PLUS Box na pečivo a cukr.


Plastový box na pečivo a cukroví, modrá barva, objem L, rozměry x. Také podle našich odborníků je lepší pečivo uchovávat v prodyšném textilním sáčku, potvrzuje Michael Šperl ze společnosti Kaufland. Sáčky se šijí z běžných materiálů, jako jsou bavlna, len, příměsi, mohou se tedy prát běžným způsobem na nižší teploty, třeba na stupňů,“ dodává odborník.

Sivá keramická dóza na pečivo TG Woodware Pride of Place. Predstavujeme vám skvostnú kolekciu Pride of Place vyrobenú z kvalitnej keramiky, ktorá je navrhnutá v duchu vidieckej tradície. Hlavnú úlohu v nej hrajú jemné dekory, jednoduché tvary, a hlavne poctivá práca. Naše krabičky na oběd se postarají o to, že v nich jídlo zůstane chutné a pěkně na svém místě.


Díky průhlednému materiálu také hned vidíte, co je uvnitř. A pokud občas vytváříte z včerejších zbytků dnešní obě rozhodně budete vyhazovat méně jídla, když jasně uvidíte, co všechno máte v lednici. Ať už preferujete tmavé nebo světlé pečivo , vždy se hodí mít v kuchyni prostor, kam pečivo uložit.


Chlebník Fall Front od značky Brabantia nezabere mnoho místa, ale přesto se do něj spousta vejde. Na jeho vrchu je rovná odkládací plocha, kam lze umístit dózy. Uskladnite si ptoraviny tak ako sa patrí! Vám chýba dóza na čaj, dóza na kávu, dóza na cukrovinky či sušienky, na FAVI nájdete širokú ponuku potravinových dóz v rôznych veľkostiach a tvaroch. Fľaše a dózy - inšpirácie a nápady.


Snažila som sa prvý krát o tieňovanie. Hodnotné svadobné dary ktoré potešia všetkých mladomanželov. Plechová dóza na pečivo , toastový chlieb a po krémová lesklá farba so šedým nápisom Bread.


Plechové dózy vhodné na balenie potravín - pečivo , medovníky, káva, čoko.

Modrobílá plechová dóza na chleba je praktickým pomocníkem ve Vaší domácnosti. Objevte tu nejvýhodnější nabídku na téma dóza na pečivo. Ušetříte tak čas i peníze.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Uchovávejte potraviny v kuchyňských dózách a zásobnících ze skla. Ve skleněných dózách potraviny vydrží déle čerstvé.


Ideální je těsnící víčko dózy, které zamezí přísunu vzduch ke skladovaným potravinám a tím prodlouží jejich trvanlivost. Luxusni doza na pecivo. Nájdených: 1produktov.


Bambusová dóza na pečivo s viečkom efektne ukryje vrecúška a balíčky s chlebom a pekárenskými výrobkami. Desiatová sada pre deti skladajúca sa z plastovej krabičky na občerstvenie a spoľahlivo tesniacej fľaše na pitie o objeme l.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky