čtvrtek 17. března 2016

Brousek na keramické nože tescoma

Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Vynikající pro snadné broušení kuchyňských nožů SONIC a ostatních nožů s hladkým ostřím. Brusné kotouče z nerezavějící oceli s vysoce účinným diamantovým povrchem, brousek se zásobníkem na brusný prach a protiskluzovým dnem. Tradiční pomocníci i nejnovější vychytávky pro vaření, pečení, stolování a domácnost od TESCOMY jsou českými designéry navrženy tak, aby usnadňovaly každodenní život v kuchyni.


Má brusné plochy vyrobené z karbonu a keramiky. TESCOMA brousek na keramické nože VITAMINO. Přestože mnozí s oblibou kupují klasické ocelové nože , keramické nože mají hned několik zvláštností,. Tescoma Keramický nůž Tescoma VITAMINO cm. Broušení nožů hrubší brusnou plochou a jejich následné dobrušování jemnou brusnou plochou je snadné, rychlé a bezpečné.


Součástí ostřiče je stojánek, na který by měl být nůž položen. Stojánek zajistí správný úhel ostření. Jeho jedinečná konstrukce usnadní jeho použití a díky malé velikosti se dobře skladuje. Brousek lze použít pro ostření keramických nožů. Pokyny k použití:Navlhčete ostřič.


Položte nůž na stojánek ostří směrem od vás. Lehce pohybujte ostřičem. Eldom ON-ELDOM Promis - jednoduchý mechanický kompaktní brousek na ocelové i keramické nože. Jednoduchý mechanický kompaktní brousek na ocelové i keramické nože.


Cortex brousek na nože 2vwolframový a keramický kámen. Wolframový nerezový kotouč pro zostření čepele a obnovení ostří do optimálního tvaru v. Detail produktu Do obchodu. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. To jsou důvody, proč si ocílka AZZA vysloužila v naší recenzi brousků na nože až čtvrté místo. Ocílka je vyrobena z kvalitní, vysokouhlíkové oceli a opatřena pohodlnou rukojetí opatřenou navíc okem pro zavěšení.


V případě, že potřebujete nabrousit své keramické nože , stejně dobře jako ocelové nože , pak je tento model amerického elektrického brousku nejvhodnějším kandidátem pro vás. Brousky na nože ) Hodnocení produktu:. Dvoustupňový brousek na nože s konstrukcí z tvrdého plastu s keramickými brusnými kotoučky. Přístroj zaujme na první pohled velmi.


Chcete vedieť, či je cena 11. Samozřejmě pomocí brousku. V naší nabídce čekají brousky vysoké kvality určené pro broušení různých nástrojů. Výběr je skutečně rozmanitý. Není tak problém vybrat brousek vhodný pro libovolný typ nože.


Ve většině případů mají brousky funkce na klasické ostření a mnohdy také na lehké dobroušení. Pro správné fungování používají tyto stránky cookies. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte. Velmi praktický, bezpečný a účinný na broušení nožů. Umožňuje více druhů broušení, snadno a pohodlně s ním dosáhnete optimálních výsledků.


Navíc má kompaktní design, je.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky