čtvrtek 24. března 2016

Myčka nádobí šířka 40 cm

Výškově nastavitelný horní koš: vytvoří. Obvyklé rozměry jsou × × cm. Kapacita myčky se udává v počtu sad nádobí.


Sada nádobí představuje hluboký, mělký a dezertní talíř, šálek s podšálkem a příbor. Plně vestavná myčka pro sad nádobí o šířce pouhých cm. Díky rychlému 30minutovému programu vám umožní mýt nádobí dokonce i mezi jednotlivými chody.

Vestavná myčka nádobí Bosch SMI46KS01E. Přejete si chytrého pomocníka, který místo vás umyje i obrovskou horu špinavého nádobí a nikdy neřekne ne? Pokud ano, tak je vestavná myčka nádobí Bosch SMI46KS01E nejlepší volba.


Zvládne pojmout až jídelních sa takže se skvěle hodí i pro početnější rodiny. Prodej kvalitních vestavných spotřebičů a volně stojících domácích a kuchyňských spotřebičů, zvýhodněných setů z oficiální české distribuce. Myčky nádobí se šířkou až cm. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Barva myčky: nerez, Inoxlook, Energ.


Myčka nádobí a skla PREMIUM 40.

Automatická dvouplášťová izolovaná myčka skla a podšálků PREMIUM v maximální výbavě. Různé typy vestavných myček se od sebe liší svojí kapacitou, spotřebou i množstvím funkcí. Na rozdíl od myčky volně stojící, můžete vestavné myčky nádobí umístit do úrovně trupu, čímž vám odpadne nepříjemné předklánění se při manipulaci s nádobím. Její přední vlastnosti jsou: tichý chod dB, snadné ovládání a přehledný LED displej. Více informací o podmínkách záruky najdete v zárukové brožuře.


A je myčka stejně účinná? Jakmile program skončí, ozve se tlumený zvukový signál. Následně pokračuje druhý, nejdůležitější, krok a tím je samotné mytí. Kvalitní myčka od firmy MIELE.


Výsuvný třetí koš na příbory. Odložení startu o hodin. Ukazatel časovéhu úseku zvoleného programu. Krátký na °C - min. Poradíme, jak vybrat pomocí německých testů a recenzí od renomovaných testujících organizací.


Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Obsah této webové stránky zavazuje pouze jejich autory. Nemusí nutně odrážet stanovisko Evropské unie.


Evropská komise ani agentura EASME nenesou odpovědnost za jakékoli případné využití zde obsažených informací.

Nejběžnějším typem vestavných myček jsou spotřebiče o šířce cm. Pokud se tedy nemusíte při zařizování kuchyně potýkat s nedostatkem prostoru, je pro vás šedesáticentimetrová myčka jednoznačnou volbou. Nedosahuje sice nejlepších parametrů ekonomiky provozu, ale i tak. Díky této šikovné funkci sama upraví délku a intenzitu samotného mytí, aby byl výsledek dokonalý. Zvlášť vhodným programem je minutový při teplotě 60°C.


Druhým parametrem velikosti je kapacita, tedy počet sad nádobí , které lze v myčce mít. Sadu tvoří jeden velký talíř, jeden hluboký talíř, jeden malý talíř, jeden hrnek, jedna sklenička a jedna sada příborů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky