úterý 29. března 2016

Jaký pomalý hrnec

Neprodávanější pomalý hrnec na Alze. A jaký pomalý hrnec jsem si vybrala já? Já nemám čas a chuť vařit každý den každý chod zvlášť. Ve fitness sice někdo preferuje tento přístup, ale mně více vyhovuje navařit si složitější (a chutnější) jídla ve větším množství a pak je mít na. Pokud vás pomalé vaření zaujalo a chcete vědět, jaký pomalý hrnec koupit, zaměřte se zejména na několik parametrů a funkcí.


Příkon hrnce samozřejmě ovlivní jeho výkon a schopnost dosáhnout stálé a rovnoměrné teploty. U základních hrnců určených čistě pro pomalé vaření bývá příkon jen cca. Další výhodou je fakt, že příprava v tomto hrnci je velmi jednoduchá a zvládne ji doopravdy každý.


Jídlo se vaří opravdu pomalu, takže nedojde k jeho připálení. Jednoduše do něj vložíte suroviny a ty pak v pomalém. Vzhledem k tomu, že se jedná o výhradně manuální model, není možné očekávat možnost si cokoliv přednastavit. Vaření chutného pokrmu mu však jde náramně.


Všechna tato pojmenování odkazují k hrnci, který umí pomalu sám vařit. Pomalý , elektrický, ale i multifunkční hrnec. Pokud nabízí i další funkce jako pečení nebo přípravu různých pokrmů, označuje se pojmem multifunkční.


Hrnce, které jen pomalu vaří, jsou zkrátka pomalé hrnce. Hrnců je nepřeberné množství. Můžeme zmínit rýži z rýžovaru, tlakový hrnec , které může fušovat do řemesla zavařovacím hrncům. Někdo preferuje římský hrnec , jiný klade důraz na zdraví a zdravý životní styl a nedá dopustit na parní a pomalý hrnec.


Jaký pomalý hrnec

Mám doma parní hrnec na vaření rýže a zelenina nebo brambory v ném udélané mají úžasnou chut´je to pochoutka. Jasmínová rýže udélaná v tomto hrnci,je néco úžasného. Jestli jste nováčci nebo už pomalý hrnec nějaký ten pátek používáte, přečtěte si tipy, jak z něj vyždímat maximum. Základní principy vaření v pomalém hrnci jsou stejné pro všechny modely pomalých hrnců, takže nezáleží, jaký přesně máte.


Jedná se o moderní plnohodnotný pomalý hrnec s časovačem, který navíc nabízí slušný objem hrnce litrů. Vnější povrch hrnce tvoří kovový plášť s držadly a ovládacím panelem. Na ovládacím panelu se nastavuje rychlost vaření a doba vaření (pouze modely s časovačem).


Jaký pomalý hrnec

Po uplynutí této doby se hrnec. I když u nás je poměrně novinkou, v Americe v něm hospodyňky vaří už od začátku 70. Vynález s nízkou spotřebou energie tak rychle oslovil statisíce lidí. To znamená vaření ve vakuu při nízké teplotě předem danou dobu.


Pomalé hrnce vaří za vás, není potřeba je hlídat, čímž šetří váš čas. Potravina se vakuově uzavře do vícevrstvé fólie a zafóliovaný pokrm se vkládá do mikroprocesorově řízených vodních lázní. V pomalém hrnci je voda také, také si předem můžeme nastavit čas a také vaříme. Jaký pomalý hrnec vybrat?


Jaký pomalý hrnec

Při výběru bych se vždy rozhodovala podle několika parametrů: Objem hrnce – menší pomalé hrnce s objemem okolo litrů jsou dostačující pro 1-osoby, pro vícečlennou domácnost bych doporučovala hrnce mnohem větší, ideálně okolo litrů. Věřte mi, že až ochutnáte první upomalený vývar. JAKÝ hrnec si mám koupit? Jsou dva typy hrnců co se týče nádoby. Hrnec Rival a 7l ty mají nádobu z kameniny která se dá použít k vaření přímo na sporáku nebo k pečení v troubě.


Recenze: Tlakový hrnec WMFs Perfect Pro je jednoduchý a převážně bezproblémový na ovládání. Díky ukazateli tlaku vždy víte, jaký stupeň tlaku v hrnci je. Může se však stát, že víko nepůjde vždy úplně snadno nasadit.


Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Jsme zatím člená rodina a malý je na příkrmech,ale počítám,že mi hrnec cca let vydrží,takže asi nějaký větší… jaký značky máte a ste nebo nejste spokojený,hlavně i.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky