středa 16. března 2016

Koupací sud nerez

Tyto stránky používají cookies k analýze návštěvnosti a bezpečnému provozování stránek. Koupací sud nerez splňuje požadavky dlouhodobého a častého využítí. Používáním stránek vyjadřujete souhlas s našimi pravidly pro ochranu soukromí.


Děkujeme za pozvání na křest knihy Anísa a milé věnování koupacím sudům. Podkladové hranoly impregnovány Izolační vrstva dna koupacího sudu Dno ze speciální folie Výpust klik-klak Vnější stěna ze dřeva o síle 34mm I.

Díky externím kamnům s bočním přikládáním budete mít v sudu více místa. Provedení z nerezové oceli se speciální úpravou vám umožní snadnou údržbu a provoz. Tyto sudy jsou určeny také pro komerční wellness provozy. Nerezové stoličky mají pěnový podsedák, který je v několika barevných provedeních a je vyměnitelný. Barvu stoliček si můžete vybrat dle vlastního přání ve vzorníku.


Z litvy, Japonska a dalších zemí na severu, se do Evropy rozšířila novinka, která příjemně zastane přírodní horké prameny - jedná se o takzvaný horký sud. Prodám nový koupací sud , koupací káď o průměru 200cm vyrobený ze severské borovice, tloušťka stěny - desky 46mm, výška 115cm, váha cca 350kg, vnitřní nerezová kamna, nerez komín, 2x nerez obruče, lavičky, schůdky, celodřevěný poklop, držák na pití, pádlo na míchání vody.

Pro podnikatele jsou koupací sudy a kádě skvělou investicí, která pozvedne zájem o jejich ubytovací zařízení. V naší nabídce najdete dřevěné i nerezové koupací sudy. A toho s klasickým bazénem nikdy nedosáhnete.


Už staří Vikingové relaxovali v kádích s horkou vodou a odbourávali tak stres a uvolňovali tím své unavené a ztuhlé svalstvo, a proto tento druh relaxace a regenerace v horkých sudech pochází ze Skandinávie. V danou chvíli asi to nejlepší, co na trhu je. Každý koupací sud je možno vybavit bohatým příslušenstvím podle přání zákazníka.


Vodu v koupacím sudu ohřívají nerezová kamna, ve kterých se topí kusovým dřívím. Více informací naleznete na stránce koupací sudy Reewak. Také si můžete přečíst informace o blahodárných účincích koupacích sudů. Včetně kompletního servisu a dovozu přímo k zákazníkovi. Proč koupací sud od nás?


Naše koupací sudy vyrábíme zákazníkovi přímo na míru. Nepřekupujeme koupací sudy z ciziny. Vše je naše práce, za kterou si stojíme.


Sud je uvnitř osazen celonerezovou vložkou, nebo nerezovou vložkou v kombinaci s odolnou plachtou. Z vnějšku se jedná o standardní sud , který si ale díky vložce neklade tak vysoké nároky na materiál.

Obložení tak lze vyrobit z dostupnějších dřevin. Složený, natřený barvou Remers HK Lazur. To je nerezový koupací sud od firmy BeF Home. Kč – Nerezový skelet včetně vnitřních kamen – Nerezové lavice pro – osoby – Nerezové víko izolované polystyrenem – Venkovní. K dispozici je mobilní verze, připravená k použití u vás doma.


Kde zažijete báječnější relax a uvolnění znaveného těla či mysli, než při horké koupeli na čerstvém vzduchu a hvězdným nebem nad hlavou. Některé typy jsou navíc ošetřeny ochranným nátěrem, který zvyšuje životnost a usnadňuje čištění sudu. Tento druh ohřívacích kamen umístěný přímo v koupací části horkého sudu, je vysoce efektivní z hlediska přenosu tepla do vody při ohřevu. NEREZOVÉ BAZÉNY, VYHŘÍVANÉ NEREZOVÉ KOUPACÍ SUDY A OCELOVÉ KONSTRUKCE.


Stále více oblíbené koupací sudy na zahradu, nebo také kádě - HOT TUB, jsou určeny k relaxaci a odpočinku po celý rok. V nabídce máme koupací dřevěné kádě ze severské borovice a ze severské borovice upravené metodou thermowood. Asi budu mít ještě nejake dotazy a tak někdy zavolám, ale ted si ho budeme moc a moc uzivat.


Všem ho budu doporučovat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky