pondělí 14. března 2016

Konvička na zalévání květin

Díky tvaru konvičky na zalévá. Jestliže máte rádi ryze přírodní materiály, pak s největší pravděpodobností zvolíte klasickou plechovou konev na vodu. Poměrně exotická je dřevěná konvička na zalévání pokojových květin , která má buď plastový, nebo kovový interiér.


Vzhledově tento model jistě uchvátí. Pořiďte si praktické pomocníky v péči o květiny. Použití této zahradní konvičky je omezeno pouze představivostí.


Lze ji použit jako typickou konvičku na zalévání , ale také jako stojící ozdobu. Pokud si to jen přejete, můžete v ní vysázet malé květiny, díky čemuž získá úplně novou podobu. IB LAURSEN Konev na zalévání Black 7L, černá barva, kov.


I konvička na zalévání květin může být elegantním doplňkem bytu. Oživte svůj květinový koutek, poličku s květinami nebo okenní parapet stylo. Dopřejte svým rostlinám dostatek vláhy.


Je také dostatečně úzká, abyste mohli snadno regulovat proud vody. Vybrat si můžete ze tří barev, které se hodí do každého. Pokojová konvička na zalévání květin , vyrobena z kvalitní nerezavějící oceli, matné provedení, vysoká kvalita zpracování, funkční design. Lesklá konvička na květin.


Konvička na zalévání květin

Spousta barev, kombinujte s květináči a truhlíky, ať je na vaše okna radost. Vyberte si z velkého množství kvalitních konviček na zalévání , rozprašovačů, truhlíků pro vaše dokmácí rostinky. Konvička je vhodná také pro. Některé konve na zalévání pokojových květin stojí jen dvacet korun.


Stylová konvička na zalévání pokojových květin od britské značky Garden Trading hezky doladí váš květinový koutek. Prodloužená hubička pomáhá při zalévání květin například na okenním parapetu. Dlouhá nálevka zajistí pohodlné zalévání do květináčů umístěných na vyšších místech, v poličkách, zavěšených ze stropu apod.


Pro nákup v tomto internetovém obchodě povolte ve svém prohlížeči JavaScript. Dekorace Konve na zalévání Odebrat filtry. Designovky Odebrat vše. Skladem více než kusů. Plechové konvičky na zalévání květin jsou vyrobeny z pocínovaného plechu.


Povrchová úprava je provedena práškovou barvou. Dostupná v těchto barevných provedeních: modrá, žlutá, zelená a červená. Konev je pomůcku, bez které se v domácnosti rozhodně neobejdeme.


Konvička na zalévání květin

Tedy alespoň v případě, k. Nabízíme Vám široký sortiment konviček pro Vaší domácnost, které se v ní jistě stanou jedinečnou ozdobou. Vyberte si líbivého společníka pro Vaše práce na zahrádce, nebo na postavení jen tak. Inzerát Retro konvička na zalévání květin v okrese Hlavní město Praha, cena 600Kč, od halcahalcana Sbazar.


Popis: Prodávám klasickou retro konvičku na zalévání květin , výroba ČSSR 60.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky