středa 9. března 2016

Doktorsky set

Doprajte vášmu dieťatku hru plnú zábavy a aktivít. Sadu ocení každá malá doktorka, doktor, malý zdravotník či záchranář. S touto hračkou můžeš dětský pokoj proměnit v lékařskou ordinaci.


Meda ili zeka su bolesni? V balení najdeš vše, co vidíš na obrázku. Ovaj doktorski set u vintage stilu sadrži sve što vaši maleni doktori mogu uztrebati. Jarko crvena torba s magnetom na ruč kama puna je drvenih instrumenata i boč ica da meda i zeka što pre ozdrave. A kako bi mali lekar mogao da im pomogne bez šprica sa unutrašnjim oprugom, refleksnim čekićem, flašom dezinfekcionih sredstava, stetoskopom, otoskopom.


Malý doktor aj doktorka môžu začať ordinovať! Detský doktorský set im skvele doplní lekárske vybavenie potrebné pre ich hry. Plastové nástroje napodobňujú skutočné vybavenie.


Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.


Zahraj si na pravého doktora s touto super sadou a vyšetřuj své kamarády nebo třeba plyšáky. A hra na doktorov a sestričky môže začať. Keď bude mať vaše dieťatko po ruke tento lekársky set , bude pripravené odmerať si teplotu, skontrolovať srdcový rytmus a krvný tlak a ošetriť si rany. Hra na doktorov a sestričky sa môže začať.


Popis Sada pro malé doktory či doktorky. Tento produkt je dodáván ve více variantách a technicky nelze zajistit dodání konkrétní varianty, proto Vás tímto řádně informujeme, že v případě objednávky bude tento produkt zaslán dle aktuální skladové dostupnosti variant. Dječji set za igru doktora sadrži sve što mali doktori trebaju za liječenje svojih pacijenata! Razveselite mališane i poklonite im doktorski set za igru! Pacienti sa budú cítiť oveľa lepšie.


Táto rolová hra učí deti, že. Pomocou realistického lekárskeho príslušenstva môžeš liečiť bábiku Mášu. Súprava zahŕňa bábiku Mášu, stetoskop, ktorý produkuje zvuky, teplomer, injekčnú striekačku, nožnice a mnoho ďalších doplnkov. Při trvalém přihlášení se již nemusíte při každé návštěvě přihlašovat do vašeho osobního účtu. Váš účet a výrobky uložené v košíku tak budou vždy snadno dostupné pro pokračování v nákupu.


Set pro malé lékaře a lékařky! Praktická sada obsahuje plastové náčiní, bez kterého se opravdový lékař neobejde. To vše a mnoho dalších najdeš v tomto praktickém k. Stetoskop, teploměr, injekci, nůžky. Mají vaše děti jasnou odpověď na otázku: Čím by chtěli být?


Ukažte jim, co všechno to jejich vytoužené povolání obnáší a to pomocí hry na určitou profesi. Dětský doktorský set , velmi oblíbená hračka všech dětí. Set obsahuje lékařskou tašku, injekci, teploměr, lékařská sluchátka a další nezbytné pomůcky pro malé doktory a doktorky. Krásné, ekologické, nápadité.


Doktorsky set

Jedny z nejlepších dřevěných hraček současnosti. Hračky jsou vyrobeny z těch nejlepších materiálů. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Doktorsky set najdete a porovnáte na Srovnanicen. Nově přehlednější a rychlejší. Velká prodejna v Písku. Navštivte naší prodejnu Vše si můžete osobně vyzkoušet a rádi vám poradíme s výběrem.


Konkrétní barvu či variantu této hračky bohužel není možné zvolit. Fotografie je pouze ilustrativní a nemusí zobrazovat všechny dostupné varianty. Zboží je prodáváno jako náhodný kus dle aktuálních skladových kapacit.


Nyní budou mít pacienti profesionální péči. Set obsahuje stetoskop, injekci, teploměr, léky, náplasti, recepty a další doplňky pro malé lékaře.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky