středa 30. března 2016

Sud na dešťovou vodu 200l

Přeprava sudu je prováděna přepravní službou TopTrans za cenu 19- Kč nebo Českou Poštou. Plastový sud na dešťovou vodu komplet s víkem a výpustním kohoutkem pro snadné vypouštění vody. Kohout je vložen uvnitř sudu.


Materiál, ze kterého je sud na užitkovou vodu vyroben, dlouhodobě odolává venkovním vlivům. Hospodaření s dešťovou vodou.

Velký výběr nádrží na dešťovou vodu. Nádrže designové, praktické, zahradní zásobníky, nadzemní a podzemní konstrukce. Nádoby, nádrže a zásobníky na vodu v široké nabídce objemů a provedení.


Dekorativní nádrže imitující dřevěný sud , kamennou zeď, amphora. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Sud na vodu GARANTIA 2l zelený vč. Velkou výhodou sudu je jejich pevnost a odolnost vůči venkovním vlivům.


Sudy na vodu výhodně v Eshopu HORNBACH.

Nadzemní nádoba na vodu je vhodná tam, kde instalace podzemních nádrží a jímek není technicky či ekonomicky výhodná. Okrasné sudy, designové zásobníky, kvalitní. Prodám kovové sudy, po domluvě i více kusů. Unikátní spojení funkčnosti a designu.


SUD NA DEŠŤOVOU VODU 3L. V sudu není předvrtaná díra na kohoutek! Plastové zahradní sudy na dešťovou vodu o objemu 2litrů s výpustným kohoutkem jsou vyrobeny z PP materiálu.


Víko na sud BINGO na dešťovou vodu 1a 1l Sběr dešťové vody je skvělý způsob, jak ušetřit a neplýtvat vodou. Cena dopravy 19- za jakékoliv množství sudů - Česká pošta - nadrozměrná zásilka ! Jak uskladnit sudy a nádoby na dešťovou vodu v zimě. Více de dozvíte v našem blogu RADY A TIPY. V naší nabídce dále naleznete: podstavec pro sud na dešťovou vodu 2L nebo 3L. Vhodné pro vyvýšení nádoby a snadné vypouštění vody z kohoutku.


Sada spojek pro sud na dešťovou vodu. Garantujeme předání zásilky přepravní společnosti do hodin od objednání. Nabízíme sudy na dešťovou vodu od značky PENTA.


Sud 200l na dešťovou vodu s kohoutkem.

Vrtání otvoru pro kohoutek je snadné, ve spodní části sudu je ploška připravena pro. Díky hranatému tvaru jej můžete umístit do rohu a ušetříte místo. Víko chrání vodu před znečištěním.


Součástí balení je výpustní kohoutek. Do spodní části sudu vyvrtejte otvor a kohoutek do něj. Plastové sudy s výpustným kohoutem a šroubovacím víkem na dešťovou vodu o objemu 2litrů jsou vyrobeny z HDPE (vysokohustotní polyethylen) s potravinářským atestem. Plastový zelený kulatý sud na dešťovou vodu 2l je ideálním pomocníkem pro zahrádkáře a chalupáře. Slouží k nashromáždění a uchovávání dešťové vody, kterou lze následně používat například k zalévání.


Pro snadné odčerpání vody má sud kohoutek a lze uzavřít víkem, které je rovněž součástí balení. Prodáváme levně zahradní plastové sudy (barely) o objemu 30l, 50l, 60l, 120l, 150l a 220l s víkem i bez. Zahradní plastové sudy na dešťovou vodu , kvas, víno a jiné kapaliny - rychle dodáme skladem!


Nespornou výhodou sudů je jejich pevnost a také zelená barva. Porovnání cen sud na destovou vodu 200l , srovnání cen sud na destovou vodu 200l na portálu HLEDEJCENY.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky