pátek 4. března 2016

Banquet pánev

Banquet pánev

Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Značka BANQUET představuje kompletní sortiment domácích potřeb, keramiky, užitkového skla a porcelánu. Jsme velmi rádi, že Vám můžeme představit značku domácích potřeb BANQUET , která představuje kompletní sortiment pro přípravu jídel a nápojů, stolování, skladování surovin i hotových jídel. Hrnce a pánve na vaření a pečení.


Banquet pánev

Pánve s nepřilnavým povrchem na 4home. Pánev Banquet povýší vaše kuchařské umění na novou úroveň. S kvalitním nepřilnavým 3vrstvým povrchem Ilag Ultimate švýcarské technologie už nespálíte žádný pokrm a všechny vaše výtvory bude obdivovat nejen vaše rodina, ale i přátelé a známí. Banquet pánev na lívance je vybavena indukčním dnem, hodí se tak na všechny typy sporáků.


Vnitřní povrch je ošetřen nepřilnavou úpravou, což jistě oceníte při mytí nádobí – těsto se totiž nepřipálí. BANQUET Pánev mini s keramickým povrchem NATURA CERAMIA Verde cm. Mini pánev NATURA CERAMIA Verde x 3cm, hliníkové tělo, 2vrstvá vnitřní keramická úprava CeraGreen v bílé barvě, vnější povrch pánve p. Pánev je vyrobena s hliníkovým vnitřním povrchem.


Banquet pánev

Okraj horní části hliníkové pánvičky disponuje šířkou cm. Pánev wok je vyrobena z hliníku a její vnitřek je z marple materiálu, který je nepřilnavý. Díky tomu by se pokrmy neměly připékat ani v případě, že použijete pouze minimum oleje. Můžete ji využívat na všechny typy ohřevů, tedy i na indukční plotnu. Kvůli plastové rukojeti není možné pánev dávat do trouby.


Litinová pánev Grada na dřevěném prkénku, praktický pomocník a elegantní způsob servírování již připravených pokrmů. Doplněna odnímatelným litinovým držadlem na vyndavání pánve z trouby. Do trouby je určena pouze.


S výrobky firmy BANQUET se na světovém trhu s výrobky pro kuchyně a jídelny můžeme setkat už více než patnáct let. Nabízí neskutečně bohatý výběr ze sortimentu keramiky, porcelánu, plastových výrobků, z nerezové oceli je nutno zmínit například kvalitní nože. Natural Stone Banquet Hledáte-li do své kuchyně něco specifičtějšího, pak by vás mohla zajímat tato rustikální keramická pánvička na palačinky v dekoru kamene a dřeva. Pánev by měla být odolná vůči oděru a vhodná do myčky.


Chcete vědět, zda je cena 6Kč ta nejnižší nebo můžete produkt sehnat jinde levněji? Velký výběr pánví za super ceny. Nakupujte zboží rozbalené , nekompletní či drobně poškozené za zlomkové původní ceny. To napomáhá snadnějšímu vaření a údržbě.


K vaření používejte dřevěné nebo plastové náčiní, aby nedošlo k poškrábání. Pánev lze používat na všechny typy varných desek včetně indukce. Pánev Wok Banquet Granite zaujme hlavně svým vzhledem. Využíván je unikátní granitový dekor, díky kterému velmi zajímavě vypadá.


Její stěna má tloušťku mm, což se podepisuje i na dobrém držení tepla. Její průměr je klasický s hodnotou centimetrů a výška pánve je centimetrů. Lívanečník na lívanců Nord. Pánev na lívance FROZEN VLOČKY - NORDIC WARE. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky