čtvrtek 10. března 2016

Domácí stroj na točenou zmrzlinu

Vybrat si můžete stroje na točenou zmrzlinu pro příležitostný prodej, pro nepřetržitý provoz na rušném místě a cokoliv mezi nimi. Bonusem jsou samoobslužné zmrzlinové stroje vhodné především pro segment HORECA. Značka Frigomat s více než 50letou tradicí je synonymem kvality, spolehlivosti a inovace. Hodnocení produktu: (Průměrný) recenze. Stroj na zmrzlinu s vypouštěcím ventilem, vhodný pro přípravu zmrzliny, ledového krému, mražených jogurtů a sorbetu.


Nerezový zásobník na zmrzlinovou směs je umístěn tak, aby směs stékala do výrobního válce samospádem – mluvíme o takzvaném gravitačním plnění.

Proč zvolit stroje na točenou zmrzlinu od Frigomat? Značku Frigomat zdobí kvalita, spolehlivost a inovace. Italské zmrzlinové stroje s více než 50letou tradicí znamenají pro.


Výroba domácí zmrzliny je poměrně jednoduchá. Není na to potřeba žádný speciální stroj, stačí jen běžná mraznička, případně nějaké formy na zmrzlinu a samozřejmě potřebné suroviny podle druhu zmrzliny. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Obvykle by tedy recept na domácí zmrzlinu měl obsahovat pokyny typu “každou půl hodinu vytáhneme tuhnoucí zmrzlinu z mrazáku, rychle promixujeme a zase ji tam vrátíme.

Jenomže ne každý má tu možnost pohybovat se v těsné blízkosti kuchyně, aby byl včas u mrazáku. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů stroj na zmrzlinu. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.


Jak si doma udělat moc dobrou smetanovou zmrzlinu bez stroje na zmrzlinu. Nádobu na šlehání nasaďte do zmrzlinovače, stroj uzavřete a zapojte do zásuvky. Otvorem ve víku za chodu stroje plynule nalijte směs dovnitř. Zmrzlinu nechte šlehat.


Když krém začne houstnout, po 10min intervalech ho začněte kontrolovat, zda je akorát. Dávkovací páčku posuňte směrem dolů a nadávkujte. Provoz a údržba zmrzlinového stroje.


Obchod s točenou zmrzlinou Stánek s točenou zmrzlinou nabízí velký výběr , kde vám v mžiku natočí do vašeho kornoutku tu správnou zmrzlinku. Sada obsahuje stánek, pult, stroj na zmrzlinu , zmrzliny ( nejsou určeny k jídlu), kornoutky a poutač na zmrzlinu. Vsaďte na vždy čerstvou, domácí zmrzlinu a poctivou, hustou šlehačku!


Jeden stroj – spousta chutných dezertů Abyste mohli do svého nápojového a jídelního lístku zařadit ovocná sorbetta , ledové tříště , točené jogurty, smetanové zmrzliny a spoustu dalších specialit, nemusíte kupovat hned několik cukrářských strojů. Domácí zmrzlinový stroj na točenou zmrzlinu IC-50W - zelený. Poskytujeme gravitační vzduchem chlazené (nepotřebují připojení na vodu) stroje o napájení 220V i 380V, které poskytují nejvyšší nášleh, nejnižší spotřebu a nejrychlejší návratnost vynaložených nákladů.


Dávkuje zmrzlinu přímo ze zásobníku, tvoří. Ke snadné údržbě zmrzlinovače Guzzanti. Tyto zmrzlinové stroje na točenou zmrzlinu jsou vybaveny nerezovým zásobníkem směsi na litrů a systémem nášlehového čerpadla.

Včasná signalizace docházející směsi v zásobníku. Monoblokové plastové míchadlo pro perfektní tlačení produktu a nebo nerezové míchadlo se samorozvornými stěrkami (LONG LIVE) pro. Vzhledem k trendu, kdy si zákazníci stále více žádají točenou zmrzlinu na úkor kopečkové popřípadě nanuků, je zmrzlinový stroj na výrobu točené zmrzliny zajímavou možností jak rozšířit své podnikání o nabídku kvalitní točené zmrzliny. Stroj je v bezvadném stavu a plně funkční.


Dokáže vyrobit až 1l zmrzliny do minut, takže budete mít vždy dostatek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky