pátek 4. března 2016

Čepice santa claus

Čepice santa claus

Vnější materiál 1 akryl. Navodíte atmosféru Vánoc a ještě budete vypadat dobře! Prohlédněte si čepici na našem e-shopu a vyberte si z několika barev. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Santa Claus za příjemnou cenu. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Exklusivní cenová nabídka ! Velikost vhodná pro dospělé i děti: obvod kolem hlavy: cm. Objednávky standardně přijímáme a budou vyřízeny po této nepříznivé situaci.


Oblékněte si to nejlepší Vánoční příslušenství. S touto čepicí se budete nejen dobře cítit, ale budete. Ak sa chystáte osláviť Mikuláša v mikulášskom kostýme, nesmie Vám chýbať táto vianočná čapica.


Čepice santa claus

Spravte Váš kostým na mikulášskej párty, či vianočnej oslave dokonalým vďaka tejto skvelej vianočnej čapi. Originální kostýmy různých designů a velikostí. Najdete tu také doplňky jako jsou vánoční čepice , čelenky, paruky, vousy a punčocháče. Velmi oblíbený výrobek pro vánoční párty nebo na mikuláše. Zdarma pro komerční použití Netřeba uvádět zdroj Bez autorských práv.


Sháníte Čepice vánoční - santa claus - vánoce? Pak již nehledejte dál a navštivte nás! Malý sněhuláček se přišel podívat mezi ostatní děti na párty. Je sice zvyklý na zimu, ale protože je tak trochu jiný než ostatní, zatouží i on se trochu ohřát.


Čepice santa claus

Je vyrobená z měkkého příjemného materiálu. Pánský kostým Mikuláš červeno bílý. Detailní popis produktu. Roztomilá pletená čepice Santy Clause pro nejmenší děti.


Pro děti ve věku - měsíce. Vaší hlavy), bambulka cm. Rozkošná čepička pro Vaše nejmenší. Ale nebojte nedorůstají, nemusíte je holit.


Čepice santa claus

Do domu se dostává komínem tak, že do něj skočí a přistane v krbu. Ke kostýmu se náramně hodí čepice santa. Výběr santa kostýmů je takový že si vybere každý.


Zbývá jen dodat HOU, HOU, HOU přátelé. Hvězdy můžou blikat, baterie je součástí čepice a je ukryta v bílém lemu. Před použitím se musí odstranit plastová pojistka, která je v.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky