úterý 29. března 2016

České litinové smaltované nádobí

Smaltované litinové nádobí. Vyrábíme pro vás dokonalé smaltované litinové nádobí , prověřené jak historickými zkušenostmi, tak soudobýmí šéfkuchaři a spokojenými zákazníky. Jedinečná nabídka kvalitního litinového nádobí dodávaného firmou BELIS z Českých Budějovic.


Neváhejte vyzkoušet kvalitní litinové nádobí , které bude ve Vaší domácnosti dloužit po generace. Na výběr máte ze smaltované litiny či litiny surové. Vyzkoušejte kvalitní české nádobí od firmy BELIS.

V rámci rozšiřování sortimentu smaltovaného nádobí se rozhodla firma BELIS znovu oprášit značku smaltovaného nádobí SFINX. Firma BELIS se rozhodla navázat na bohatou historii výroby kvalitního nádobí. SFINX ve Vrátě u Českých Budějovic.


Toto nádobí najdete i více než let staré v kredencích Vašich babiček, které ho používají dodnes a nedají na něj dopustit. Tomuto nádobí se odpradávna přezdívá litinové , přestože se nejedná o pravou litinu, ale o velmi silný ocelový plech. Díky tomu je nádobí robustní a velmi podobné litině.


Ti co jej znají, určitě potvrdí, že se jedná o nádobí s velmi dlouhou životností. Použity jsou kvalitní skleněné poklice s otvorem pro odvod páry během vaření.

Nádobí se může použít v troubě pro zapékání do 1°C. Aplikováno je vysoce kvalitní nerezové kování. Tomuto cíli podřizuje všechny ostatní procesy a postupy. Věříme, že s naším nádobím může být spokojen opravdu každý a naší nejlepší vizitkou jsou milióny spokojených zákazníků po celém světě, kteří si vybrali naše nádobí pro to nejkvalitnější vaření. Ať si koupíte sebelepší teflon nebo keramiku, časem ho budete muset vyměnit kvůli poškozenému povrchu.


Litina je všechny přežije - ušetříte tak spousty peněz. Rakouská firma Riess vyrábí smaltované nádobí již více jak 1let. Jedná se o ručně vyráběné nádobí , které je bezešvé, bez pórů, s odolným povrchem, vhodné i na indukce. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Tradiční, poctivé, smaltované nádobí od firmy BELIS. Nádobí je vyrobeno z plechu o síle mm, uvnitř je aplikován speciální modrý smalt, který má výborné kyselinovzdorné vlastnosti a zůstává po. Nerezové, smaltované a titanové hrnce na indukci.


Velký výběr značek a velikostí. Pouze prověřené a kvalitní nádobí ! Kompletní sortiment české litiny.

Hrnce, pánve a sady nádobí z prvotřídních materiálů. Vhodné i na indukci a vše skladem. Při čištění a manipulaci s nádobím buďte opatrní, smalt je křehký materiál a smaltované hrnce, kastroly a poklice mohou přijít k úhoně.


Kvalitní české smaltované nádobí se snadno udržuje. Při pádu na zem hrozí otlučení hrnce. V Česku výrobce litinového nádobí chybí, pod pojmem české litinové nádobí dodává firma Belis nádobí z pevné oceli s typickým modrým smaltováním. A proč byste si v IKEA nekoupila litinové nádobí , když jste si koupila Carl Victor?


On ten Carl Victor není žádný Skeppschult. A pokud ano, litina jako litina. Jen je třeba se rozhodnout, zda smaltované nebo ne. Já preferuji čistou litinu. Potřebujete poradit nebo nakoupit po telefonu?


Sortiment Akční nabídka. KOLIMAX Sada nádobí PROFESSIONAL, dílů. Sušici) české litinové smaltované nádobí. Vrhla jsem se po něm, protože mě zaujalo vzhledem (červeně červený smalt) a zůstala jsem zírat - pánev pět stovek, relativně dost velký pekáček s poklicí asi devět set sedmdesát. Odlévané smaltované železo je pak tradiční a vysoce odolný materiál, který najde využití především při dlouhém vaření.


Výborně totiž udržuje teplotu a zajišťuje její rovnoměrnou distribuci. Nádobí Staub je smaltované po obou stranách a vyrábí se přímo ve Francii ve třech výrobních závodech. Moderní litinové nádobí má také atraktivní tvary i barvy, a tak je mnohem víc než jen praktické. Litinové hrnce - klasika, která nezklame.


V naší nabídce jsou litinové hrnce od předních světových výrobců a zcela jistě s nimi budete víc než jen spokojeni! Nabízíme také české litinové hrnce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky