čtvrtek 10. března 2016

Philips hr 7958

Avance Collection Kitchen Machine. Unbeatable , easier than you think. Make it a bundle and save Make it a bun. To do this, this model has a 9W motor, with speeds and a Pulse function.


Philips hr 7958

It also has a wide variety of accessories including a grinder, a mincer and a juicer. This multifunction food processor has a 4. So you can enjoy smoothies, sauces, dips or baby food in minutes. Preparing delicious homemade food has never been so easy! Díky tomu si během pár minut můžete vychutnat smoothies, omáčky, dipy nebo jídlo pro děti. Tako lahko že v nekaj minutah uživate v sadnih napitkih, polivkah, pomakah ali hrani za dojenčke.


Palun tutvuge lisateabe saamiseks meie privaatsusavaldusega. Aitäh, et tellisite meie uudiskirja! Vabandame, uudiskirja tellimine ei õnnestunud. Proovige hiljem uuesti.


Küsimused Köögimasinad. Planetárny pohyb je zárukou dôkladného premiešania všetkých surovín. Philips väärtustab ja austab teie privaatsust. Nádoba kuchynského robota s vyhradenými diskami určenými na.


Free Shipping Available. Get Hob Siemens prices in UK. At Pricehunter you have access to millions of prducts at the lowest prices. Dispatched with Royal Mail 2nd Class. Below you can view and download the PDF manual for free.


Philips hr 7958

There are also frequently asked questions, a product rating and feedback from users to enable you to optimally use your product. Otáčky jsou dostatečné, byť jsou stupňování, jejiehc regulace je plynulá. Príprava pokrmov bude jednoduchšia, než si myslíte.


Příprava pokrmů bude snazší, než si myslíte. Planetární míchání zaručuje, že se nástroje pro hnětení, míchání a šlehání budou místo klasického kruhového pohybu pohybovat vpřed a vza aby dosáhly do všech míst v míse a perfektně tak promíchaly všechny ingredience. Vezi specificatiile complete si afla de unde poti sa achizitionezi produsul.


Philips hr 7958

Rameno se nevyklání kolmo vzhůru, jako u konkurence, ale šikmo. Hospodyňkám tak usnadní úpravu pokrmu v míse, která je tak lépe přístupná. Má osm rychlostních stupňů a váží kilogramů.


Model je vyroben převážně z kovu a plastu a je omyvatelný v myčce. Jeho přívodní kabel měří 1centimetrů. Když jsem ho rozbalila, hned jsem ho šla s chutí vyzkoušet. První co jsem udělala, bylo těsto na vánočku.


Philips hr 7958

Zprvu se zdálo, že ho nerozmíchá, ale opak byl pravdou. To pro něj nebyl žádný problém. Sama bych ho hnětla minut a robot ho. Pripravte si cesto na pizzu, koláče, rozmixujte polievku alebo ranné smoothie.


To všetko a ešte oveľa viac zvládnete s týmto šikovným kuchynským pomocníkom. Obľúbili ste si RAW dezerty ? Mokilizingas iki mėn. Lizingas nieko nekainuoja mėn.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky