středa 9. března 2016

Nehořlavá deska

Nesmíme zapomenout, že deska musí být nižší o sílu krytiny (např. dlažby) před sporákem. Máme-li v místnosti prkennou podlahu, řešíme osazení sporáku podle obrázku 5. Pod sporákem by rozhodně neměla být dřevěná podlaha. Kolem sporáku má být podle předpisů, ale i zkušeností, instalována nehořlavá podlaha. Odizolujte svůj krb snadno a naprosto bezpečně!


Pokud řešíte krbovou obestavbu, řešíte jistě i správnou tepelnou izolaci.

K izolaci topného tělesa se nejlépe hodí tepelně izolační desky. Kvalitní desky v sobě spojují ideální kombinaci izolačních a mechanických vlastností. Měly by být pevné, aby zajistily pot. Deska Knauf FIREBOARD Sádrovláknité speciální protipožární desky pro konstrukce s vysokou požární odolností. Systémy s deskami FIREBOARD jsou určeny zejména pro ochranu ocelových konstrukcí, dřevěných konstrukcí a další speciální protipožární aplikace.


Nápady nejen pro kutily. Covid-Info - Pokud jste v den dodání v karanténě, je vaší povinností informovat dopravce. Domluvte se s doručovatelem na jiném možném termínu doručení.

Deska je zdravotně nezávadná a neobsahuje žádná azbestová, skleněná, nebo minerální vlákna. Má dostatečnou pevnost, mechanickou stabilitu. This video is unavailable. Protipožární ochrana osb desky.


K ochraně podlahy a snížení nebezpečí požáru jsou vhodné dekorované plechové podložky, či skleněné podložky. Návody, certifikáty, montážní videa a aplikace Stahujte dokumenty pro snadnou montáž a využití produktů. Sádrokartonové desky jsou základním prvkem interiérových konstrukcí provedených způsobem suché výstavby.


Někdy se označují jako SDK desky. Využijete je při rychlé výstavbě příček nebo stropu v podobě sádrokartonových podhledů, v koupelně, nebo v podkroví. UNI- deska -víceúčelová izolační deska : Použitelné ve stavebnictví jako tepelná a zvuková izolace mezi krokve šikmých střech, nezatížených podlah, podlah na dřevěných polštářích, zavěšených stropů, dutin půdních prostorů a také netypizovaných vnitřních příček.


Tento výrobek je možno obdržet v rozměrech. Desky z Keramických vláken: Desky Fiberfrax Duraboard 1a 1jsou vyráběny ze žárovzdorných keramických vláken, smíchaných se speciálně vybranými anorganickými a organickými pojivy, čímž se získávají pevné desky s vynikajícími vlastnostmi. Nehořlavá deska vyrobená z expandovaného vermikulitu a anorganického pojiva. Neobsahuje žádná minerální či skleněná vlákna nebo azbest.


Desky vykazují velmi dobré zvukově a tepelně izolační vlastnosti. Tato deska se na rozdíl od běžně prodávaného polystyrenu neláme, nedrolí a nepraská. Rozměr: 3x 6x cm.

Grenamat AL je nehořlavá deska vyrobená z expandovaného vermikulitu a anorganického pojiva. Součástí kuchyně je pro nás již přirozeně i obklad stěny nad pracovní deskou. Jestli právě dokončujete, nebo naopak ještě přemýšlíte, že byste si kuchyň trochu změnili, či dokonce vybudovali zcela novou, máme pro vás pár tipů, čím vším lze kuchyň obložit.


Dále pro výstavbu skateboardových překážek nebo jako ochrana podlahových krytin při rekonstrukci objektů. ISOVER vyvíjí, vyrábí a prodává materiály z polystyrenu, minerální i skelné vlny pro tepelnou izolaci, ochranu před hlukem i požární bezpečnost.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky