pondělí 7. března 2016

Krouhač na řepu

Prodám krouhačku na řepu tovární výroby, v podstatě nová, nevyužitá. Motor MEZ kW 3V, nože naprosto ostré, dvojitý otevřený buben, který se nezanáší, vysoce výkonná. Ke krouhačce je dřevěné víko, aby řepa nevyskakovala ven.


Možnost vyzkoušení v obci Slavoňov. Poľnohospodárske, chovateľské a farmárske potreby potreby. Krouhačka na řepu ruční bubnová - domácí krouhač řepy, kruhadlo s ručním pohonem, krouhání krmné řepy otáčením strouhacího bubnu. MKZ-Univerzální a výkonný krouhač zeleniny (různých druhů) na požadovanou velikost, tloušku, tvar a hrubost. Jedná se o výkonné zařízení, které je schopno zpracovat (za pomoci standardně dodávané základní sady kotoučů) v krátké době velké množství čerstvé zeleniny.


Tento dřevěný krouhač na zelí má nerezové břity. Hodí se i na krájení jiné zeleniny jako okurky, mrkve,dýně, celeru apod. Rozměry-600x250x1mm Nevhodný dárek pro osobu. Struhadlo na řepu rotační - krouhačka. Cena produktu bez dopravy Skladem.


Nástavec na vlnité plátky – využijete pro ozdobné krájení ovoce i zeleniny. Některé strouhače nabízí také režim turbo. Mlýnek na řepu se využívá i jako bubnové struhadlo, rotační strouhač, drtič jablek, šrotovník na ovoce, zelí, červenou řepu , hlízy.


Vroubkovaný buben vypadá jako velké strouhadlo na sýr, které může změnit Vaše jablka na. Ruční, rotační krouhačka je určená pro přípravu krmiv pro hospodářská zvířata Celková výška krouhačky je cm. Inzerát Krouhačka na řepu v okrese Prostějov, cena 400Kč, od Zden Vesely na Sbazar. Mlýnky na obilí, šrotovníky, šroťáky, šrotovače, krouhače řepy, řezačky na kopřivy, drtiče kostí - to jsou základní pomůcky na přípravu krmiv na sekání a drcení krmiva pro zvířata. Mletí obilí na šrot umožní mlýnky obilí a malé šrotovníky, řezání kopřiv a trávy řezačky, krouhání řepy krouhač , drcení kostí pro slepice pákový drtič na kosti.


Krouhač z bukového dřeva se třemi nerezovými břity nejen na zelí, mrkev, okurky, ale i jinou zeleninu. ROZMĚRY: 43x15cm (dxš) Z důvodu přírodních materiálů a ruční práce se může vyskytnout menší odch. Inovace mezi elektrickými kráječi ovoce a zeleniny. Běžné modely elektrických struhadel disponují jednou základní rychlostí. Elektrický spiralizér DOMO přinese do vaší kuchyně zábavu při zpracování ovoce a zeleniny a vytvoří úžasné spirálky, které si zamilují nejen vaše děti, ale překvapíte jimi i vaše přátele a rodinu při grilování a oslavách.


Na zelí, jablka nebo třeba řepu zase můžete zkusit dřevěné kruhadlo s nerezovými břity. Ty jsou u sebe namontovány opravdu blízko, aby nakrouhané kousky byly maximálně jemné. Nezapomněli jsme ani na škrabky pro leváky. Máme pro ně speciálně upravené kousky. Potřeby pro koně a jezdce, chovatele dobytka, farmáře i drobné chovatele.


Krouhač na řepu

Popis: Ruční krouhač řepy s válcovým bubnem Klasická krouhačka řepy na nohách , vyráběná mnoho let. Povrchová úprava syntetickou barvou, krouhací buben nemá povrch. Vkládací horní otvor - 25cm x 27cm. Krouhač má k dispozici tři výměnné nože - plochou čepel, vlnkované ostří a jemný plátkovač. V kategorii krouhače máme na výběr několik velikostí dřevěných krouhačů, určitě si vyberete ten Váš.


Bez ohledu na to, zda řepu zrovna pečete, připravujete si z ní čerstvý salát, vaříte poctivou polévku, grilujete ji jako přílohu, nakládáte ji do zavařovacích sklenic nebo cokoliv jiného (včetně experimentování), je určitě dobré vědět, jaké suroviny s touto rudě sytou zeleninou ladí na jazyku. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky