pátek 4. března 2016

Forma na dort koule

Nastavitelná forma na dort Westmark Heart. Pečící forma na koláč kulatá. Dortové formy na pečení vám velice usnadní práci.


Odebrat z oblíbených Do oblíbených Sleva -. Skvěle se hodí pro profesionální cukráře a cukrářky, stejně jako pro běžné hospodyňky. Nebo můžete dětem zmrazit šťávu, kterou si dají do sklenice s vodou. Velmi efektní a originální tvary ledu.


Dort „Fotbalový míč“ — Kuchařská pohotovost, Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Formy na pečení sada ks. Používáním webu vyjadřujete souhlas. Vyrobit dort ve tvaru koule je s touto 3D formou naprostá hračka.


Forma na dort koule

Jednotlivé části u sebe perfektně drží. Vhodná na všechny druhy dortů. Práce s formou je velice snadná.


Lehká hliníková forma na pečení moderních kulatých dortů v podobě polokoule, koule , fotbalového míče, sukně panenky nebo třeba berušky. S touto formou dokážete upéct dokonalý tvar polokoule. Silikonová forma na bábovku – nízká katedrála - Silikomart. Recepty na pečení dortu ve tvaru polokoule a koule jsou součástí výrobku.


S podstavným kroužkem ze silikonu. Vyberte si z naší nabídky forem a formiček na čokoládu a připravte si domácí čokoládu v nejrůznějších tvarech. V dalším dílu oblíbeného pořadu TESCOMA s chutí si přizval Ivan Vodochodský na pomoc sympatickou rosničku Kateřinu Němcovou. Tentokrát si zvolili úžasně hrav. D formy na dort využijete také na přípravu fondánu, na fondant, čokoládu a další cukrářské výrobky.


Vlijte čokoládu do formičky a počkejte si na dokonalý výsledek. Motiv květiny je vytvořený do nejmenšího detailu. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. V nabídce naleznete potahovací hmoty, cukrářské potřeby, potravinářské barvy, fondány i vykrajovátka na cukroví a další suroviny a potřeby pro domácí pečení. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Dotaz na prodavače k výrobku SLEVA ! Připravovat moussecake, semifreda nebo jen miniaturní dezertíky není nic složitého, když máte po ruce ty správné formy na pečení. Pevná cukrářská forma 3D ve tvaru koule.


Materiál: plast Sada: kusy Rozměry: pr. Transparentní silikonová forma ve tvaru koule Lékué Mold. Pokud hledáte něco originálního, sáhněte po této jedinečné formě na led.


Přeci svým neobvyklým tvarem. O kulinářské značce, která se nebojí změn: Lekué posouvá zajeté tradice v oblasti vaření a pečení. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Tato mladičká značka z. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky