středa 16. března 2016

Mikrovlnná rura

Voľne stojaca mikrovlnná rúra. Svojim vlastníkom ponúkne len možnosť zohrievať si a rozmrazovať jedlo. Zvládne teda len jednoduché úlohy. Kombinovaná mikrovlnná rúra.


Rúra je vhodná do hornej skrinky kuchynskej linky, ovládací panel pristroja je doplnený zeleným grafickým displejom.

Jej potenciálnu silu ohrevu demonštruje už maximálny príkon, ktorý predstavuje. Výber založte hlavne na tom, na čo ju budete používať. Bežne dostupné mikrovlnné rúry dokážu ohrievať, grilovať, piecť, rozmrazovať, variť v pare aj kombinovať niekoľko činností naraz. Mikrovlnná rúra dokáže zastať obrovský kus práce pri varení. Pre rýchly ohrev jedla nie je lepší prístroj než mikrovlnná rúra.


Stačí len niekoľko minút a ohrievaný pokrm dosiahne požadovanú teplotu. Keďže mikrovlnná rúra zohrieva rýchlo, nedochádza k prenosu tepla vedením (na to treba určitú dobu podľa tepelnej vodivosti zohrievanej látky) a môže nastať situácia, že jedna časť zohrievanej látky je chladnejšia ako druhá. Tak isto rýchlosť ohrievania potravín je úmerná obsahu vody v nich – ak zohrievame viac.

Užijete si funkcie Crisp pre perfektne prepečené a šťavnaté pokrmy alebo funkcie Stream pre zdravú prípravu v pare. Inteligentné programy a funkcie, moderný dizajn, dostatok priestoru. Na výber máte z programov varenia, čas (do min.) a výkon varenia si môžete nastaviť aj manuálne. Hodnotenie produktu:.


W Vstavaná mikrovlnná rúra Gorenje BM235CLI v slonovej kosti s sklenenými dvierkami a lakovaným čelným panelom. Táto mikrovlnná rúra je vybavená intuitívnym dotykovým ovládacím panelom s povrchom, ktorý vždy vyčistíte jedným ťahom. Citlivý dotykový panel vám tiež umožní meniť funkcie a časové nastavenie počas niekoľkých sekúnd.


Multifunkčné mirkovlnné rúry od Whirlpool vedia ohrievať, grilovať, rozmrazovať zeleninu a variť na pare. S Whirlpool poznáte rozdiel. Ak je spracovanie založené na vašom súhlase, máte právo tento súhlas kedykoľvek odvolať. Odvolanie vášho súhlasu nebude mať však vplyv na zákonnosť akéhokoľvek spracúvania údajov, ktoré prebehlo s vaším súhlasom predtým, ako ste ho odvolali.


Väčšina mikrovlniek si poradí aj s rozmrazovaním a mnohé dokážu tiež grilovať alebo variť v pare. Pri výbere mikrovlnky je dôležitý nielen jej vzhľa ale tiež vnútorný objem. Vďaka nadčasovému dizajnu a jednoduchému ovládaniu sa stane štýlovým a plne funkčným doplnkom vašej kuchyne. Vyberajte z 1inzerátov.


Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň.

Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. W, stupňov ohrevu, Časovač do min. Rúra ponúka automatických programov pre zdravú prípravu vašich jedál, a funkciu rozmrazovania so prednastavenými programami. S našimi energeticky úspornými mikrovlnnými rúrami a kombinovanými mikrovlnnými rúrami môžete bez zbytočného čakania rozmrazovať, ohrievať či pripravovať pokrmy.


Pozrite si našu ponuku vstavaných mikrovlnných rúr, ktoré jednoducho zladíte s kuchyňou, a objavte funkcie, ktoré sa vám určite zídu. Neexistujú žiadne dôkazy o tom, že by mikrovlnná rúra bola nebezpečná alebo zdraviu škodlivá. Naopak štúdie naznačujú, že pri príprave jedál v mikrovlnke sa zachová viac živín a vzniká menej škodlivých látok než pri. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.


Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. První mikrovlnná trouba byla vyvinuta v USA koncem 40. Vysloužila si přezdívku Radar range.


Tyto první výrobky se používaly výlučně v. Výrobný program TEKA tvorí šesť hlavných oblastí – výrobky pre domácnosť, vybavenie profesionálnych kuchýň, sanitárne zariadenia, priemyselné a nápojové kontajnery z ušľachtilej ocele, ako aj elektronika.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky