čtvrtek 24. března 2016

Plastový džbán

Džbán je vyrobený z plastu a je vhodný do myčky na nádobí. Plastový džbán - černý vzor. Pelíšky kde pánové z NDR udělali chybu?


Zamiluje si ho každý a když ne zamiluje, tak alespoň změní názor na ošklivé plastové nádobí, které známe z dřívějších dob. Transparentní, věrná napodobenina skla.

Nerozbitný - vyroben z tvrzeného plastu. Na vratný plastový kelímek lze natisknout reklamu nebo logo. Hledáte elegantní způsob, jak servírovat víno, vodu nebo studené nápoje? Prohlédněte si na webových stránkách IKEA naši nabídku karaf. Vybírejte z velkého množství výrobků za příjemné ceny.


Nakupujte online nebo v obchodním domě a inspirujte se u nás, jak originálně prezentovat nápoje. Praktický plastový džbán ve výrazných barvách s jemným dekorem.

Narozdíl od skleněných džbánů nemusíte mít strach, že se vám rozbije. Ospravedlňujeme sa, ale produkty z tohto sortimentu boli už vypredané! Vyše 7výdajných miestvovašom okolí. Vložky jsou vyjímatelné, takže můžete džbán využít i bez nich. Vložka na ovoce má otvory, díky kterým se.


Vážení zákazníci, náš internetový obchod je stále v provozu. Dopravci PPL, Česká pošta a Zásilkovna také fungují, ovšem dochází k omezení počtu výdejních míst. Jsme Vám k dispozici po - pá - 17hod.


BANQUET Džbán plastový CANDY l, mix barev. Dodáván v transparentní barvě s možností výběru ze barev víček. Elegantní a praktický pomocník nejen v horkých letních dnech.


Tento džbán je navíc opatřen plastovým víkem, které chrání připravený nápoj před hmyzem či jinými nečistotami. Vložky sú vyberateľné, takže môžete džbán využiť aj bez nich. Džbán – vhodný na servírovanie, vody, limonády či čaju, vyrobený z kvalitnej skloviny SIMAX, ktorá odoláva vysokým teplotám až do 300°C, ale aj nízkym do -40°C, je možné umývať v umývačke, schválené pre styk s potravinami v domácnostiach aj v profesionálnych prevádzkach , vyrobené z recyklovateľnej skloviny bez kadmia a olova, dodržujte zásadu pozvoľného.


We specialize in high quality plastic moulds and moulded products for local and export markets. We have been engaged in the manufacturing sector for more than years.

Skladem Kvalitní transparentní plast, který se nerozbije Lze mýt v myčce do °C Objem kelímku 2ml. Popis s parametry Dotaz na zákaznické centrum. Popis - jednoduchý plastový džbán s víkem vyrobený z kvalitního plastu - džbánek má atest pro styk s potravinami - součástí džbánu je odměrná stupnice na stěně, odstupňovaná po hodnotě 2ml - profilované víko chrání proti rozlití obsahu - praktické a ergonomické držadlo umožňuje pohodlné používání - vhodný do myčky nádobí - barva víka dle skladové.


Bezpečné využijete u bazénu či vířivky a nemusíte se bát střepů. Cath Kidston je britská značka doplnkov – od dámskej módy až po domov. Miluje štýl anglického vidieka, ktorý prevádza do svojich kolekcií v podobe typických kvetinových potlačí, retro bodiek a vintage designu. Our thin walle tamper proof plastic tubs are manufactured in many popular sizes for convenient food packaging. Some of our containers are offered with the option of handles, giving them a bucket look and feel, which aids the ability to carry.


Díky těsnicí gumové liště po celém obvodu víka a pevném zavírání na klip jsou vaše věci ve Scuba boxech v bezpečí nejen před prachem a špínou, ale i před vodou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky