pondělí 7. března 2016

Polička na kořenky dřevěná

Naše polička na kořenky se liší svou kvalitou zpracování od běžně dostupných v supermarketech. Jedná se o kvalitní Český výrobek. Do poličky je možné umístit také sklenice od tatarek atd.


Dřevěná polička na kořenky I. Máme něco právě pro vás a to poličku z borovicového dřeva, která je nyní v naší nabídce. Detail produktu Do obchodu.

Kč 2Kč Závěsný košík. Na základě vašich požadavků jsme zavedli nový styl La Provence. Díky lakovanému povrchu bez problému vyčistíte pokapání od omáček a veškeré zaťapkání :). Pokud si přejete poličku.


Závěsná polička na kořenky Metaltex Copper. Vejde se na ně od kořenek až po lahve s octem či olejem. Při vaření tak budete mít vše hezky při ruce. Další nabídky prodejce.

Dóza na koření Teak malá Muubs. Tato polička je opatřena držákem na kuchyňské utěrky, takže plní funkci multifunkčního pomocníka. Na poličku pohodlně umístíte kořenky se základní. Součásti poličky je 10ks skleněných kořenek s objemem 120ml.


Toužíte po poličce na kořenky ? Popis: Prodám nástěnnou dřevěnou polici např. S rostoucí oblibou dobrého vína také přibývá milovníků dobrého jídla. Přehled poliček na kořenky do vaší kuchyně. Poličky na kořenky Poličky na kořenky.


Nabízíme kořenkové poličky na stěnu a závěsnou tyč (madlo ), které se objednává samostatně. Myslíte si, že polička na kořenky je zbytečný prvek, nad kterým bychom neměli příliš přemýšlet? Možná se zdá být na první pohled opravdu nedůležitá, ale po delším zamyšlení můžeme přijít na to, že taková polička nám ušetří místo i čas. Na její výrobu byl použit výběrový masiv borovice o síle mm, který zajišťuje dostatečnou pevnost, odolnost i nosnost produktu.


Skleněné kořenky jsou opatřeny dřevěnými víčky s gumovým těšněním. Tradiční součástí kuchyňské linky jsou dřevěné poličky na kořenky. U vás se budou vyjímat zejména, pokud milujete rustikální styl a vaše kuchyně je zařízena v tomto duchu.


Tenhle kousek už si ode mě bohužel nekoupíte.

Můžete mi zde zadat svou e-mailovou adresu a jakmile se ke mě stejný produkt znovu dostane, pošlu Vám upozornění. Nebo si můžete vybrat z podobných produktů. Hned první nápa který jsem se pomocí ní rozhodl realizovat byla dřevěná polička na kořenky. Nejdříve jsem chtěl udělat poličku na všech kořenek, které máme doma, ale nakonec jsem se rozhodl pro verzi s kořenkami, tři patra po pěti v řadě. Zelená dřevěná polička na kořenky Typhoon Vintage Americana (6) Sledovat.


Klikněte na Sledovat a my vás upozorníme, až bude produkt znovu ke koupi. Nakoupíte, vyzkoušíte a zaplatíte do dní Nově můžete platit Twis. Kup teď 1Kč s dopravou 1Kč. Aukce 1Kč s dopravou 2Kč.


PĚKNÉ KOŘENKY - DEKORACE. POLIČKY - POLICE nabízme široký výběr poliček.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky