pondělí 28. března 2016

Dřevěný talíř

Hodnocení produktu:. Lze ho využít i jako dekoraci třeba se suchými plody nebo vonnými lístky. Navíc se jiných materiálů nemusíte ani dotknout, protože nabízíme i dřevěné příbory vyrobené z třešně, buku, ale i kokosu. Moc vám všem děkuju za každý like, odběr, komentář a sdílení videa.


Má nějaké dřevo jasnější a divočejší kresbu než oliva?

Kategorie: Domov dělá dřevo a láska. Stylový dřevěný talíř malý. Chráněno impregnací, která zabraňuje absorpci vlhkosti. Ideální pro ovoce, sladkosti, hlavní chod apod.


Potřebujete doplnit jídelní soupravu? Dokoupit mělké, hluboké či dezertní talířky? Na jednom místě mraky talířů z 3e-shopů!


V nabídce najdete hranaté talíře na pizzu, talíře do mikrovlnky i vánoční talíře.

Vyberte si podle parametrů. Ukážeme vám jen ty relevantní. Brum, brum, co má medvěd na talíři? No to, co mu tam dáte na svačinu. Dřevěný dětský talíř – Medvěd.


Třeba chleba s pažitkou a jako dezert maliny do oušek. Děti si to zamilují a be. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.


Jevyroben z bukového dřeva. Vhodný také jako dárek. Průměr talíře je 3mm. V klidu jej můžete omýt vodou, jen ho v ní nenechávejte dlouho stát (např. v odkapávači) - jemně talířek osušte utěrkou a nechejte doschnout na suchém podkladu (nikdy ne na topení).


Materiál: akácie dřevo. Rodinná firma ASA Selection je předním německým výrobcem keramiky, porcelánu a bytových dekorací. Jejich společným jmenovatelem jsou moderní design, originalita a kvalitní zpracování.

Díky jednoduchým a čistým tvarům a. Díky dřevěnému nádobí se i obyčejné jídlo stává neobyčejným zážitkem. Těžištěm obchodní koncepce HM je nabízet módu a kvalitu za nejlepší cenu udržitelným způsobem. Dřevo není nikterak ošetřené, není lakované, apod. Doporučujeme ošetřit olejem.


Po použití umyjte a ihned osušte, nedoporučujeme mýt v myčce. Působí stylově a atraktivně i ve větší velikosti. Své místo může nalézt nejen v kuchyni.


Umocní vaše zážitky a to nejen při stolování. Jednou vyzkoušíte a nebudete chtít jinak.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky