pondělí 28. března 2016

Polička na květiny

Všechny typy nástěnných polic a regálů za skvělou cenu nakoupíte na FAVI. Pokud hledáte celouzavřenou poličku, klikněte na kategorii Skříňky na stěnu, pro prosklené poličky klikněte na Vitríny na stěnu. Pokud si nevíte rady, ochotně vám poradíme na našem online chatu, a to i večer. Zboží vám doručíme až domů.


Police na květiny – mnoho variant.

Květiny sluší každému balkonu. Ovšem police, na kterých budou odhalovat svou krásu, se musí vybrat přesně na míru tomu vašemu. Popřemýšlejte o tom, která police či stojan si bude rozumět s prostředím vašeho venkovního prostoru.


Bude ze dřeva, z kovu nebo z plastu? Inspirujte se a vyberte si ještě dnes svůj ideální stojan na kytky na FAVI. Osázejte květináče pestrými kytkami. Zavěste je na balkón pomocí držáku na květináče.


Nechte kytky vyniknou ve stojanu u vás doma.

Kovové stojany na květiny i na čerstvé bylinky do kuchyně. Přesně podle vašeho gusta! Kombinace přírodních květin a bylin s chladným kovem tvoří překvapivě harmonický celek.


Kdo má rád květiny , bude nadšený z toho, jakou svobodu mu poskytnou stojany na květiny. Díky nim si totiž můžete užívat zeleň kdekoli v bytě, protože vám pomohou zvětšit prostor. A větší květináče můžete snadno přesunout na jiné místo pomocí posuvného stojanu na rostliny. Stojany na květiny i bylinky jako perfektní doplněk do interiéru i na zahradu. Je známo, že květiny dobře působí na naši psychiku i zdraví.


A v průběhu času, uvidíte důsledky dopadů vody, která spadá na nábytek při zalévání rostlin - nábytek z dřevotřískové desky je deformován, na tapetě jsou malebné skvrny, a na parapety jsou skvrny. Rádi vám s výběrem poradíme a na přání připojíme také zdarma vzkaz na kartičce. S květinami doručíme také jejich výživu, aby co možná nejdéle dělaly radost vaší vyvolené. Pokojové květiny jsou vítanou domácí dekorací každého milovníka přírody.


Pro ty, kdo si chtějí domů přenést aspoň kousek zeleně, ale bojují s nedostatkem vhodného úložného prostoru, kam by mohli své zelené kamarádky umístit, jsme připravili nabídku okouzlujících poliček na květiny. Dřevěný stojan na květiny černý. Stojan má kastlíky, do kterých můžete umístit malý truhlík nebo více menších kulatých květináčů.


Velmi jednoduchá a snadná montáž (spojovací materiál je součástí balení).

Držák je opatřen 2-ma jutovými provazy v přírodní barvě pro snadné zavěšení a 3-mi kovovými rámečky pro vložení cedulky s popisem. Nabízíme rovné poličky na stěnu, i ty ve tvaru véček. V prodeji naleznete poličky různých rozměrů v dekorech dřeva či barevného laku.


Designové poličky na stěnu mají snadnou instalaci, která vyžaduje běžně dostupné nářadí - vodováhu, metr a vrtačku (případně AKU šroubovák). Také nevíte, kam s ním. Ne se slamníkem, ale se žehlícím prknem, které se všude plete a nikam se nevejde.


Polička na kytky s úložným prostorem 4. Na malém prostoru mu můžete vybudovat elegantní skrýš a ještě vyšetřit místo pro květiny a šití. Pokud ještě nejste rozhodnuti, vybírejte podle příležitosti. V levém panelu na hlavní straně stačí rozkliknout, pro kterou příležitost, by měly květiny sloužit a můžete se inspirovat nepřebernou škálou kytek a kombinací. Jaké vozy květiny rozváží? Neuvaří se v létě a nezmrznou v zimě?


Automobily na rozvoz květin jsou termoizolované s klimatizovaným prostorem. Teplota je kontrolována díky GPS automaticky. Proto na doručené květiny od Florea máte záruku hod.


Vámi vybrané místo v Poličce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky