úterý 29. března 2016

Turbokartáč eta

Pro vysavače s jiným průměrem kruhových trubic lze využít adaptér, turbokartáč ETA je využitelný jako univerzální turbokartáč. ETA Avanto – Mini turbokartáč pro rychlý a snadný úklid čalouněného nábytku Marcela V. Unsubscribe from Marcela V. Dále získáte turbokartáč pro efektivnější vysávání koberců, který z nich posbírá jak vlasy, tak zvířecí srst. Malý turbokartáč pro vysávání čalounění. Malá turbo hubice s rotačním kartáčem k vysavačům je určena pro svislé i vodorovné čistění textilních povrchů - čalounění nebo polstrování pro vysavače Eta a další, s průměrem trubic mm.


Turbokartáč eta

Manipulace s vysavačem ETA Stormy je snadná, a to nejen díky ergonomicky tvarované rukojeti. Zaparkovat“ ho můžete do vertikální i horizontální polohy. Tradiční česká značka ETA , která má na našem trhu své nezastupitelné místo, vybavuje domácnosti spotřebiči a přináší do nich radost a užitek více než let. Přečtěte si uživatelská hodnocení, diskuze, recenze a doporučení skutečných zákazníků.


Podívejte se na novinky v kategorii. Odstraňte z koberců napadané vlasy nebo zvířecí srst. Zvládá nejen klasické suché vysávání, ale dokáže vysát i vodu z tvrdých podlah. Turbokartáč ETA elektrický. Univerzálnost hubice turbo je zajištěna kruhovou maticí (univerzální adaptér) pro 30.


Nabízíme kompletní sortiment turbohubic k vysavačům ETA. V seznamu turbohubic značky Eta je u názvu vždy uveden typ výrobku, pro který je určen. K objednání turbohubice k vysavači ETA si zvolte požadovanou turbohubici na váš vysavač ETA a klikněte na „Koupit nyní“. Nejlevnější e-shop Nippon CEC - domácí spotřebiče. Zboží za akční ceny, slevy.


Součástí výbavy je univerzální podlahová hubice s výsuvným kartáčem, štěrbinová, polštářová hubice a kartáček. Ve výbavě nechybí ani turbokartáč a malý turbokartáč pro efektivní vysávání zvířecí srsti či vlasů z koberců. Rotační turbokartáč slouží pro odstranění hloubkových nečistot z koberců, včetně vlasů a prachu.


Parketová hubice je šetrná a účinná volba na úklid parketových, dlaždicových či plovoucích podlah. Porovnání cen hq turbokartac k vysavaci eta tiro, srovnání cen hq turbokartac k vysavaci eta tiro na portálu HLEDEJCENY. Prodám výčepní (stáčecí) zařízení eta xr minipub s chlazením.


Madla pro vysavače ETA Madla pro vysavače Hoover Madla pro vysavače Kärcher. Na Váš dotaz se budeme snažit odpovědět co nejdříve, zpravidla do druhého pracovního dne od odeslání zprávy. Náhradní díly pro kávovary a espressa KRUPS Objednáváme veškeré dostupné náhradní díly na elektrospotřebiče značky KRUPS Mezi nejvíce poptávané náhradní díly patří čerpadla, hadičky, spojky, kolínka, nádoby na vodu, spařovací jednotky, mlecí ústrojí, písty a ventily.


Má vï vzduchový turbokartáč , který mi na domácí vysávání ouplně stačí. Používám mnoho let vysavač VAX. Jen s ním vysávám tak jednou dvakrát do měsíce, ánžto to tahá (ne moc ) chlupy (smyčky) z koberce.


E-shop funguje bez omezení s výjimkou dopravy PPL na Slovensko - byla pozastavena. Jeho kartáček je šetrný a při vysávání eliminuje riziko poškrábání podlahy. Rotačný turbokartáč s priamym pohonom a flexibilným kĺbom - je určený špeciálne na vysávanie kobercov s nízkym vlasom, parkiet a tvrdých podláh (linolea, dlažby či plávajúcej podlahy).


Jeho kefka je šetrná a pri vysávaní eliminuje riziko poškrabania podlahy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky