pátek 11. března 2016

Dřívka na nanuky

Nanuková dřívka přírodní 1ks - délka 1mm. Klasická nanuková dřívka z bukového dřeva 1ks. Rozměry: délka 1mm, šířka mm, tloušťka mm. Velmi oblíbené do výtvarné výchovy, tvořivých dílen i pro modeláře. Všechny držátka jsou z bukového dřeva a splňují specifikace a požadavky strojního zařízení pro vložení těchto výrobků do mražených pochutin od předních světových výrobců.


Borůvkovojogurtové nanuky - recept: Připravte si malé kelímky a dřívka na nanuky.

Borůvky dejte do kastrůlku s polovinou medu a lžící vody a na mírném ohni vařte, až borůvky rozměknou. Průmyslově vyráběné okoukané nanuky plné chemie už nás nebaví. Nechceme však přeci přijít o letní radost a osvěžení?


A tak jsme začali ručně vyrábět nanuky vlastní, z ovoce, bylinek, čisté vody a přírodního nerafinovaného cukru. S radostí pro Vás Na Dřívku. Bez umělých barviv, konzervantů a aromat. Léto v plném proudu a mražené mlsání také.


Pro výrobu nanuků nabízíme dřívka v balení á ks.

Veškeré dřevo, které je na jejich výrobu použito, je čisté, bez znečištění nebo lepidla. Perfektně padnou ke všem formám pro n. Hlavním výrobním programem společnosti je výroba držátek do mražených krémů, zmrzlin a nanuků. Happy days Garance akce ještě nebo do vyprodání! Recepty, rady a návody při vaření, suroviny podle sezóny, video recepty a ještě mnohem více na igurmet. Vezměte sedm dřívek na nanuky a položte je na čistou podložku.


Vše pečlivě složte a zarovnejte. S pomocí tavné pistole přiložte další dvě dřívka na nanuky a máte podstavec pro vázičku. Je důležité aplikovat lepidlo po celé délce dřívka , aby se zbývajících sedm správně uchytilo. Vyrábění různých věcí z dřevěných dřívek od nanuků. Dřívka mini na nanuky a cakesicle sada 1ks.


Silikonová forma na nanuky – kusy twister tango - Silikomart. Sada dvou forem pro přípravu celkem čtyř nanuků ve tvaru twister. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


V každej forme pripravíte dva nanuky v originálnom twi.

Forma na nanuky – ks. Výhodnè balení dřívek na nanuky. Souhlasím se zpracováním osobních údajů dle všeobecných podmínek ochrany osobních údajů.


Zaškrtnutím souhlasíte, že zaznamenáme nezbytné údaje potřebné k zaslání na míru sestavené nabídky, jako jsou například výrobky a novinky, které by vás mohly zajímat, slevy a akční nabídky a podobně. Razítka na sušenky, Dóza na sušenky, Vykrajovátka a formy na sušenky, Bonbóny. Taštičky, kelímky a krabičky.


Zmrzlina se z formy, vyrobené z pružného silikonu, velmi snadno vyjme.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky