pondělí 14. března 2016

Forma na vanilkové rohlíčky

Vynikající pro rychlou přípravu vanilkových rohlíčků, vykrojí najednou až kousků cukroví. Opatřeno vyjímatelnou vložkou pro snadné odstranění zbytků vykrojeného těsta. Vyrobeno z prvotřídního odolného plastu, vhodné do myčky.


Forma je odolná vysokým teplotám, do 2st. Lze jí používat do mikrovlnné trouby a do myčky.

Silikonová forma na pečení ROHLÍČKY ks. Forma ze zdravotně nezávadného materiálu je nepřilnavá, neváže pachy a velmi rychle vychladne. Forma na pečení je vhodná do myčky i mikrovlnné trouby. Tato silikonová pečící forma se skládá ze šablon a je vhodná na pečené i nepečené dezerty.


Nikdy nebylo snadnější upéct ty nejchutnější vanilkové rohlíčky během chvilky a bez větší námahy. Při pečení se Vám těsto nepřipálí, sladkosti snadno vyklopíte. Vyrábí se z něj různé druhy forem na pečení, vály a.

Rohlíčky se dají dělat i tou protlačovací formičkou, co se přidělává na strojek na maso. Protlačit kousek, na plechu ohnout a rohlíček je na světě. A to jsem koupila přímo placičku s rovným kolečkem, jinak tam mám různě. Lepší rohlíčky jste nikdy nejedli. Originální recept na vanilkové rohlíčky mé babičky.


Vanilkové rohlíčky jsou snad nejklasičtějším vánočním cukrovím. Najednou připravíte stejně velkých rohlíčků. Oceníte rychlost výroby i stejné velikosti a tvary. Vaše cukroví tak bude maximálně úhledné. Kromě vanilkových rohlíčků zde můžete připravit také.


Z těsta si odkrájíme větší kousky, které vyválíme na válečky. Z nich odkrajujeme stejně velké kousky a tvoříme rohlíčky. Pečeme minut v troubě vyhřáté na 1°C.


Mezitím smícháme moučkový a vanilkový cukr. Ještě horké vanilkové rohlíčky se sádlem obalujeme v moučkovém a vanilkovém cukru.

SILIKONOVÁ PEČÍCÍ FORMA na VANILKOVÉ ROHLÍČKY. S touto formou snadno připravíte a upečete ks cukroví v jedné formě a snadno vyklopíte. Velikost formy: x 1cm. Formy na pečení jsou vyrobeny ze speciálního silikonového materiálu. Je odolná vůči teplotám –40°C.


Forma vanilkové rohlíčky DELÍCIA SiliconPRIME. Plech, silikonová forma na vanilkové rohlíčky už rozebírají maminky na webu eMimino. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.


Těsto se k formě nepřipálí, rohlíčky snadno vyklopíte a budou mít všechny stejný tvar a velikost.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky