pátek 18. března 2016

Nerezové nádoby na potraviny

Nerezové dózy na potraviny dokonale nahradia plastové, ktoré sú síce lacnejšie, avšak aj menej trvácne. Akýkoľvek kvalitný plast mení časom (pôsobením kyselín z jedla, UV žiarenia a pod.) svoje vlastnosti. Rozpadá sa a produkty tohoto rozpadu atakujú homonálny systém detí i dospelých. Spôsobujú poruchy imunity, alergie.


Nádoby a termonádoby na jedlo a potraviny. Nerezové a sklenené nádoby vhodné na desiatu, obe pre deti aj dospelých, do práce, do školy alebo na turistiku. Hranaté, oválné, ale i kulaté nádoby na přenášení jídla, nejen z domova.


Můžete si do nich totiž nandat jídlo s sebou z vaší oblíbené restaurace. Už žádné jednorázové boxy. Jednoduše pro méně odpadu. Opakovatelně použitelné a zdravotně nezávadné obaly, nádoby na vaše obědy i svačiny a další potraviny. Ideální do práce, pro děti do školy nebo na cesty.


Nerezové nádoby na potraviny

A když už vám vážně doslouží, jsou dále kompostovatelné a nebo je lze zrecyklovat. Tudíž zatěžují přírodu daleko méně, než to dělají běžné jednorázové obaly. Prečo nevlastniť nerezové nádoby na potraviny ? Je to ten najspoľahlivejší, pevný a ekologický materiál, ktorý vás nesklame. Vybíráme pro vás jen to nejlepší!


Plastové dózy Emsa jsou vyrobené v Německu, jsou 1 zdravotně nezávadné a vodotěsné. Pokud nejste zrovna fanouškem plastů, vsaďte na skleněné dózy od české firmy Simax, ve kterých můžete i zapékat. Zottel je Slovinský výrobca kvalitných nerezových nádob na rôzne druhy použitia.


Nerezové sudy sa vyrábajú v rôznych veľkostiach a prevedeniach. Dostupné sú sudy na víno, sudy na destilát, nerezové nádoby na uskladnenie medu. Nabídku nejlevnějších produktů seřazených podle ceny naleznete v kategorii levné Dózy a boxy na potraviny. Nabídku našich zlevněných produktů naleznete v kategorii Dózy a boxy na potraviny výprodej.


Produkty v akci naleznete v kategorii Dózy a boxy na potraviny akce. Víko je vůči nádobě utěsněno potravinářskou hadicí (duší) a je opatřeno vzduchovou pumpou s manometrem pro kontrolu těsnosti hadice. Vyberajte si Dózy na potraviny podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke. Myslete na Vaše zdraví a dopřejte si zdravou nerezovou dózu na jídlo.


V nabídce máme kvalitní nerezové dózy na jídlo pro děti i dospělé. Potraviny Oleje a rostlinná másla Čaje. Z šustění igelitových sáčků vám vstávají. Nerez umyvadla jsou standardně vyráběna z té nejjakostnější nerezové oceli a. Nerezové zásobníky vody, nerezová nádrž na pitnú vodu a kvapaliny.


Pokud potřebujete levné, praktické, snadno omyvatelné držáky cenovek na potraviny ale i nepotravinářské zboží, tak jste tu správně. Vyberte si z naší nabídky držáků cenovek z nerezového drátu: ZAPICHOVACÍ CENOVKY - BODCE CENOVKY STOJÁNKY CENOVKY NA NÁDOBY. Predám rôzne kuchynské potreby - mlynček, struhadlo, nádoby na potraviny , nerezová termoska, formy na pečenie, dózy na uskladnenie potravín, nerezové odkvapkávače na príbor a mnoho ďalších - všetky foto sa sem nevošli.


Nerezové nádoby na potraviny

Ošetřování nádoby : Používat pouze tekuté čistící potřeby. Nepoužívat drátěnky, agresivní čisticí prostředky atd. Po očištěný vždy produkt utřít do sucha aby nevznikly mapy. Nemáte žiadny produkt vo Vašom nákupnom košíku.


Už vyše rokov sa zaoberáme vinárskymi potrebami a cez sieť veľkoobchodov a obchodov sa snažíme uspokojiť potreby hlavne malých a stredných vinárov a záhradkárov. V ponuke máme kvalitné talianske nerezové nádrže a vinársku techniku, prípravky na ošetrenie muštu a vína, biopostreky na ochranu viniča a iné. V dnešnej dobe sa stali neoceniteľným pomocníkom vinárovom pri spracovaní hrozna – kvasení a uskladnení vína. Medzi hlavné výhody patrí. Díky úchytu lze nádobu snadněji přenášet.


Nerezové nádoby na potraviny

Je vhodná k uskladnění zeleniny, ovoce a sypkých produktů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky