pondělí 21. března 2016

Sirupy do kávy

Velký úspěch mezi Monin sirupy slaví sirupy do kávy. I díky nim se popíjení kávy stalo součástí kultu moderního člověka. Sirupy do kávy dodajú vášmu nápoju povestnú čerešničku.


Kto má rád kávu so štipkou škorice alebo vanilky, lyžičkou karamelu či kvapkou limetky, príde si na svoje. A neostýchajte sa experimentovať.

Sirupy pro přípravu ochucené kávy K přípravě Vaší kávy nebo espressa použijte kávová zrna nejlepší kvality, která pečlivým pražením získala tu nejlepší vůni a chuť. Nápoj dotvořte se stejnou pečlivostí,jakou jste věnovali jeho přípravě a použijte nejlepší dostupný sirup – Monin. Nabízí tradičních příchutí a vysokou kvalitu. U nás DOPRAVA ZDARMA na naše kávy mimo akčních káv pokračuje! Provoz e-shopu beze změn.


V kategorii Sirupy naleznete širokou nabídku produktů za skvělé ceny. Vybírejte v přehledně tříděném katalogu Sirupy !

Poskytování kávového servisu pro Vaši kancelář i domácnost. Jsme opravdoví specialisté na kávu, a proto Vám nabízíme jen kvalitní kávu, která Vám vykouzlí ten pravý kávový zážitek. Na našich stránkách naleznete veškerý sortiment, který v tuto chvíli dovážíme do České republiky, plus několik produktů, které jsou originály, vyrobené pouze pro.


Kombinace základních příchutí používaných k přípravě ochucených variant kávy v atraktivním dárkovém balení, doplněném o přehledné receptury. To by v tom byl čert, abyste se netrefili do vkusu a chutě Vašich hostů! Vaší kávy , k přípravě domácích limonád či alkoholických i nealkoholických nápojů.


Profesionální barmanské sirupy a sirupy do kávy jsou nyní dostupné i Vám. Sirupy jsou určeny k dochucování, barvení a aromatizování. Můžete je samozřejmě využít i do koktejlů, drinků a jiných druhů nápojů, jak studených tak horkých.


Nejběžnější je Monin Coffee Box, což je dárková sada sirupů určených pro přípravu kávy. V setu naleznete celkem čtyři profesionální barmanské či baristické sirupy s klasickými příchutěmi karamel, lískový oříšek, čokoláda a vanilka. Nedávno měli v Lidlu v rámci akčního týdne sirupy do kávy.


A tak jsem si udělala sirupy svoje. Tak ako samotná príprava kávy má svoj postup aby si získala tú najlepšiu vôňu a chuť počas praženia a samotnej prípravy, takú starostlivosť venujeme aj príprave kávových drinkov do ktorých používame najlepšie sirupy Monin. Dodajte svojej káve, cappuccinu, latte.


V nabídce naleznete sirupy do kávy , sirupy a pyré k přípravě limonád a míchaných nápojů.

Vyrobeno z kvalitních raw surovin, produkty obsahují přírodní aromata a ovocné šťávy. Na internetu se dnes dají sehnat sirupy do kávy , které jsou běžně používány profesionálními baristy v gastronomii. Vhodné do provozoven HoReCa. Rozhodně však nedoporučujeme kupovat tzv. Aromatizovanou kávu“, která je k dostání v různých „rádoby-specializovaných“ prodejnách s kávou a čajem.


Specializovaný internetový obchod s kávou kava-prodej. Speciální sirupy , které jsou díky své vysoké kvalitě využívány převážně v profesionálních gastronomických provozech. Příchuť Tripl Sec - pomerančová kůra.


Sirup do kávy – karamelový, vanilkový a čokoládový 12.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky